ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Πάει αγριεμένη στο Κλάσικο η Μπαρτσελόνα! (pics/vid)

Μπάρτσα τεσσάρων αστέρων κόντρα στην Λα Κορούνια (4-0), οι Καταλανοί ήταν εντυπωσιακοί, με τον Μέσι να είναι τρομερά άτυχος έχοντας τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι.

Πάει αγριεμένη στο Κλάσικο η Μπαρτσελόνα! (pics/vid)

Άνετη, εντυπωσιακή και αποφασισμένη πριν το Ελ Κλάσικο η Μπαρτσελόνα που συνέτριψε με 4-0 την Λα Κορούνια και πάει φορτσάτη στο ματς με τη Ρεάλ. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Μέσι παρουσίασε στο κοινό της Μπάρτσα το Χρυσό Παπούτσι και έπειτα ξεκίνησε το… πάρτι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πάντως είχε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, με 3 δοκάρια και χαμένο πέναλτι.

Απολαυστική η Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος που πήρε αέρα δύο τερμάτων και μπορούσε πολλά περισσότερα. Ο Μέσι με τον Ινιέστα έκαναν ότι ήθελαν και με τον Σουάρεζ να εκτελεί το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Μετά από κάμποσες χαμένες ευκαιρίες, κυρίως για τον Μέσι, (πρώτο δοκάρι), οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 29′. Ο Αντρές Ινιέστα έκανε μία μαγική μπαλιά στον Μέσι, εκείνος κατέβασε ιδανικά, πάσαρε στον Σουάρεζ για να γράψει σε άδειο τέρμα το 1-0. Οι “Μπλαουγκράνα” δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, με τον ηγέτη τους να βρίσκεται σε τρελά κέφια αλλά να είναι τρομερά άτυχος. Στο 41′ ξέφυγε από την αντίπαλη άμυνα, σούταρε στο δοκάρι (δεύτερη φορά), ο Παουλίνιο πήρε το ριμπάουντ για το 2-0. Ωστόσο, η Μπάρτσα έχει να το λέει για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για τα ακυρωθέντα γκολ. Ακόμη ένα τέρμα που έπρεπε κανονικά να μετρήσει, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Σουάρεζ με απίθανη ραμπόνα σκόραρε, η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής δεν είχε την ίδια γνώμη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λουίς Σουάρεζ, ήταν… θυμωμένος για το ακυρωθέν γκολ και είπε να πάρει το αίμα του πίσω. Μετά από συστημένη μπαλιά του Σέρτζι Ρομπέρτο, ο Ουρουγουανός στράικερ έγραψε εύκολα το 3-0. Η Μπάρτσα δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε να αναζητά περισσότερα τέρματα αλλά ο Μέσι ήταν απίστευτα άτυχος. Αρχικά είχε ακόμη ένα δοκάρι (3ο) σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια δεν σκόραρε ούτε από την άσπρη βούλα, με τον Ρουμπέν να αποκρούει εντυπωσιακά την εκτέλεση του Αργεντινού. Οι Καταλανοί έφτασαν και σε τέταρτο γκολ με τον Τζόρντι Άλμπα να σουτάρει, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφτασε από σπόντα στον Παουλίνιο, ο οποίος με ένα άγγιγμα την έστειλε στα δίχτυα. Η Μπαρτσελόνα πάει στο Ελ Κλάσικο, ούσα 8 βαθμούς μπροστά από τη Ρεάλ και με τέτοια εμφάνιση ευελπιστεί να… καθαρίσει το πρωτάθλημα στο Μπερναμπέου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ