Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικά στην Κίνα ο Μασεράνο!
Μπαρτσελόνα

Οριστικά στην Κίνα ο Μασεράνο!

Είναι πλέον οριστικό, ο Μασεράνο θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό άσο να μετακομίζει στην Hebei China Fortune F.C για τα επόμενα δύο χρόνια.

18.12.2017 | 17:09

Μετά από επτά χρόνια ο Μασεράνο αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Hebei China Fortune F.C. Ο Αργεντινός άσος δεν παίρνει όσο χρόνο συμμετοχής θέλει και έτσι θα φύγει με προορισμό την Κίνα.

Τα ισπανικά Μέσα δεν σταματούν να μεταδίδουν ότι ο Μασεράνο συμφώνησε με την Hebei China Fortune F.C για τα επόμενα δύο χρόνια, με την κινέζικη ομάδα να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για τον τρόπο που θα αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Από τη στιγμή που ο Μασεράνο δεν μπόρεσε να πάρει τις εγγυήσεις που ήθελε για περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενόψει και του Μουντιάλ της Ρωσίας, αποφάσισε να φύγει. Οι Καταλανοί έχουν βρει τον αντικαταστάτη του και ακούει στο όνομα του Γέρι Μίνα, ο οποίος θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη άμεσα από την Παλμέιρας.

Έτσι το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησής του και της ένταξής του στο ρόστερ της Hebei China Fortune F.C.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version