ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Top-5: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι πρωτοεμφανιζόμενοι στη La Liga (pics)

Παίκτες που για πρώτη φορά αγωνίζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα και έχουν ήδη παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας τους.

Top-5: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι πρωτοεμφανιζόμενοι στη La Liga (pics)

Έχουμε ήδη φτάσει στα μισά της σεζόν στη La Liga και πέρα των γνωστών αστεριών μπορούμε να ξεχωρίσουμε και άλλους παίκτες, οι οποίοι μάλιστα διανύουν την παρθενική τους σεζόν στο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, ήρθαν και δικαίωσαν την ομάδα τους για την επιλογή τους και παίζουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία τους μέχρι στιγμής.

Πάμε όμως να τους δούμε έναν-έναν αναλυτικά:

Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα)

Ποιος θα το περίμενε όταν οι Καταλανοί έκλειναν αυτή τη μεταγραφή ότι θα έχει αποδειχθεί σε τόσο κομβικό παίκτη. Οι “Μπλαουγκράνα” δαπάνησαν 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρουν από την Κίνα, με τον Βραζιλιάνο να είναι έτοιμος να πατήσει το 30ο έτος της ηλικίας του. Η γκρίνια το καλοκαίρι ήταν έκδηλη, ωστόσο λίγους μήνες μετά ο Παουλίνιο έκλεισε με τις εμφανίσεις του το στόμα σε όλους και τους έκανε να σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια.

Έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κάτι που το αποδεικνύει τόσο η παρουσία του στο γήπεδο με τα τρεξίματα, το μαρκάρισμα και τη συμμετοχή του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της Μπάρτσα αλλά και τα στατιστικά του. Μετράει ήδη 6 γκολ και 2 ασίστ σε 16 παιχνίδια και αποτελεί ένα σπουδαίο χαφ για τη μεσαία γραμμή των “Μπλαουγκράνα”. Στα συν είναι ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, αφού έχει μία τρομερή δυνατότητα να πατάει περιοχή ακόμη και ως κρυφός φορ. Επίσης δίνει τη δυνατότητα στον Βαλβέρδε να τον χρησιμοποιήσει σε πολλές θέσεις.

Γκονζάλο Γκουέδες (Βαλένθια)

Αποτέλεσμα εικόνας για goncalo guedes valencia

Ήρθε στη Βαλένθια ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν και ο 21χρονος επιθετικός αποτελεί σπουδαίο όπλο για τον Μαρθελίνο. Μπορεί στη Γαλλία να μην χωρούσε την ομάδα του Έμερι αλλά οι “Νυχτερίδες” έχουν κάθε λόγο να χαίρονται για τις καταπληκτικές εμφανίσεις που κάνει.

Σε χρόνο ρεκόρ έχει προσαρμοστεί και αποδεικνύει ότι στο μέλλον θα μας απασχολήσει πολύ, καθώς το ταλέντο του ξεχειλίζει και η ποιότητά του είναι πολύ μεγάλη. Σε 13 συμμετοχές μετράει 3 γκολ και 5 ασίστ, όντας από τους κορυφαίους στην εξαιρετική σεζόν που διανύει η Βαλένθια. Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για να γίνει αγορά, με το ποσό που υπάρχει στο τραπέζι αυτή τη στιγμή να ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν αποκλείεται εάν συνεχίσει έτσι να εκτοξευθεί.

Μάξι Γκόμεζ (Θέλτα)

Αποτέλεσμα εικόνας για Maxi Gómez

Ο 21χρονος επιθετικός έφτασε στο Βίγκο το καλοκαίρι με σκοπό να δίνει ανάσες στον Γκουιντέτι, ωστόσο τα πράγματα έχουν πάρει μία εντελώς διαφορετική τροπή. Ο Γκόμεζ έχει εντυπωσιάσει άπαντες με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις και έχει κάνει τον Ουνθουέ να τρίβει τα χέρια του με το όπλο που διαθέτει.

Έχει ήδη 8 γκολ σε σε 16 παιχνίδια και οι προτάσεις δεν άργησαν να χτυπήσουν την πόρτα της Θέλτα. Ομάδες από την Κίνα έχουν ήδη κάνει εξωπραγματικές προσφορές για τον ταλαντούχο στράικερ και μένει να φανεί που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ουρουγουανός είναι ένας πολύ ολοκληρωμένος επιθετικός, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι θέλει να αντικαταστήσει στο μέλλον τον Λουίς Σουάρεζ στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Νέτο (Βαλένθια)

Αποτέλεσμα εικόνας για neto valencia

Ακόμη μία παρουσία για τη Βαλένθια, δικαίως άλλωστε, καθώς από το πουθενά εμφανίστηκε και αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Για πολλά χρόνια οι “Νυχτερίδες” δεν είχαν αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια τους μέχρι που εμφανίστηκε ο Νέτο.

Εμπνέει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και είναι καθοριστικός στην εξαιρετική φετινή της πορεία. Ο 28χρονος τερματοφύλακας μετακόμισε στη Βαλένθια μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη Γιουβέντους. Φέτος μετράει 16 συμμετοχές στη La Liga και μπορεί κανείς εύκολα να πει ότι πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της σεζόν που διανύουμε.

Ντακονάμ Ντζενέ (Χετάφε)

Αποτέλεσμα εικόνας για djene getafe

Η Χετάφε βρίσκεται μία ανάσα από τις ευρωπαϊκές θέσεις και κομβικό ρόλο σε αυτό παίζει η άμυνά της. Έχει δεχθεί 16 γκολ, με τον 25χρονο στόπερ να εντυπωσιάζει και να αποτελεί “ογκόλιθο” στα μετόπισθεν των Μαδριλένων.

Στην αρχή υπήρξαν μεγάλες αμφιβολίες για την απόκτησή του, ωστόσο ο Χοσέ Μπροδαλάς επέμενε να τον αποκτήσει, καθώς γνώριζε τις ικανότητές του από την θητεία του στην Αλκορκόρν. Πλέον τον έχει δικαιώσει περίτρανα. Κάθε φορά είναι όλο και καλύτερος, κόβει μπαλιές, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, μαρκάρει καταπληκτικά, κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην απειληθεί η εστία της ομάδας του. Στην Ισπανία έχει ήδη ξεκινήσει κουβέντα για το ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός στην καριέρα του, καθώς εάν συνεχίσει έτσι το καλοκαίρι θα έρθουν πολλές και καλές προτάσεις για τον Ντακονάμ Ντζενέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ