ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ύμνοι» Μπόρζες για Ιωαννίδη: «Παράδειγμα για τους συμπαίκτες του»
Το ακραίο ποσό που κοστολογεί η Νότιγχαμ τον Έλιοτ Άντερσον
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λίβερπουλ

Ο νέος είναι… ωραίος

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάιγκ όχι μόνο σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Λίβερπουλ, αλλά έδωσε και την νίκη στο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Έβερτον.

Ο νέος είναι… ωραίος

Δύο παιχνίδια κυπέλλου είχε το αποψινό πρόγραμμα στην Αγγλία το ένα εξ αυτών και ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Έβερτον. Ένα παιχνίδι στο οποίο πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ρεντς» Φαν Ντάιγκ, ενω την ίδια ώρα η Έβερτον ανακοίνωνε την απόκτηση του νέου επιθετικού από την Μπεσίκτας, του Σενκ Τοσούν.

Όσον αφορά το παιχνίδι τώρα οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν χωρίς τα δύο τους μεγάλα αστέρια, τον Σαλάχ και τον Κουτίνιο, και οι δύο έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού. Παιχνίδι το οποίο στο πρώτο μέρος είχε λιγοστές φάσεις, ένταση και μικροτραυματισμούς.

Την ηρεμία του ντέρμπι ήρθε να ταράξει το πέναλτι που κέρδισε ο Λαλάνα όταν στο 34′ ανατράπηκε από τον Χόλγκεϊτ, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Μίλνερ για να κάνει το 1-0. Η συνέχεια είχε ακόμα περισσότερη ένταση, σε μία ανύποπτη φάση ο Χόλγκεϊτ έσπρωξε τον Φιρμίνο και τον έριξε πάνω στους οπαδούς. Ο Βραζιλιάνος αφού σηκώθηκε πήγε κατά πάνω του, φαίνεται πως τον εξύβρισε και ο στόπερ της ‘Εβερτον έγινε έξαλλος.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς καμία άλλη σπουδαία φάση και τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πάντα άλλαξαν το παιχνίδι πήρε μία άγρια ομορφιά και τα γκολ ήρθαν και για τις δύο ομάδες. Αρχικά σε μία άρτια από άποψης αντεπίθεση, η Έβερτον κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Γιαγκέλκα έστρωσε στον επερχόμενο Σίγκουρντσον, ο οποίος με εξαιρετικό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η Λίβερπουλ πίεσε για το δεύτερο γκολ, ο Κλοπ έκανε αλλαγές και αυτό τελικά μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια ήρθε και μάλιστα από ένα πρόσωπο που κανείς δεν το περίμενε. Στο ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ ο Ολλανδός στόπερ κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και να κάνει το 2-1.

Συνθέσεις:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Γκόμεζ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Τζαν, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Λαλάνα, Μανέ, Φιρμίνο.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κένι, Χόλγκεϊτ, Γιαγκέλκα, Μαρτίνα, Σνιντερλέν, Μακάρθι, Σίγκουρντσον, Ρούνεϊ, Μπολασί, Κάλβερτ-Λιούιν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ