ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γαλλία

“Έβρεξε” γκολ, προκρίθηκε η Μονακό

Η Μονακό δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά επικράτησε με 5-2 εκτός έδρας ενάντια στην Μουλίν Ιζέρ και πέρασε στους "32" του Κυπέλλου Γαλλίας. Χατ τρικ ο Καρίγιο.

“Έβρεξε” γκολ, προκρίθηκε η Μονακό

Εντυπωσιακό απόγευμα για την Μονακό που σε ένα πολύ χορταστικό ματς κατάφερε να κερδίσει 5-2 εκτός έδρας την Μουλίν Ιζέρ και να περάσει στους “32” του Κυπέλλου Γαλλίας, σε ένα παιχνίδι που οι Μονεγάσκοι δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο. Είχαν πάντως σε φοβερή μέρα τον Καρίγιο που σημείωσε τρία γκολ.

Όλα φάνηκαν να κυλούν υπέροχα για τους φιλοξενούμενους, όταν μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Καρίγιο άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, η απάντηση ήρθε από πλευράς γηπεδούχων με τον Σεκ να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 28′. Έντεκα λεπτά αργότερα, η Μονακό βρήκε και πάλι δίχτυα, όταν ο Γιόβετιτς εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της αντίπαλης ομάδας για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Μουλίν Ιζέρ όμως δεν το έβαζε κάτω και έφερε για ακόμη μία φορά το ματς στα ίσα. Στο 44′ ο Χάρντουιν έγραψε το 2-2, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο Καρίγιο στο 51′ έβαλε τους Μονεγάσκους για ακόμη μία φορά σε θέση οδηγού και ο Φαμπίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι “κλείδωσε” τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του στην φάση των “32” του Κυπέλλου Γαλλίας και ο Καρίγιο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 84′ πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ