Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Πεντάστερη” Σπόρτινγκ κόντρα στην Μαριτίμο!
Ευρώπη

“Πεντάστερη” Σπόρτινγκ κόντρα στην Μαριτίμο!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας "διέλυσε" με 4-0 την Μαριτίμο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Liga NOS!

07.01.2018 | 21:54

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο του Ζοζέ Αλβαδάδε. Τα “λιοντάρια” πήραν “κεφάλι” στο σκορ λίγο μετά την συμπλήρωση είκοσι λεπτών στην αναμέτρηση (21′). Ο Ζέλσον Μάρτινς βρήκε τον Μπας Ντοστ, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σαρλς για το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49′) η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ουσιαστικά, “καθάρισε” το ματς. Ο Φερνάντες θα βρει τον Μπράιαν Ρουίζ με τον Κοσταρικανό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0. Ο Μπας Ντοστ, με άλλα δύο γκολ στο 73′ και στο 78′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του Ζόρζε Ζεσούς, ενώ το τελικό σκορ “έκλεισε” με τέρμα του Ακούνια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90+2′). Η Σπόρτινγκ, με αυτή την νίκη, πλησίασε προσωρινά στους 2 βαθμούς την πρωτοπόρο Πόρτο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version