ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Αυτά έγραψε στο φύλλο αγώνος ο Μάντλεϊ

Η Μirror αποκάλυψε τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνος ο ρέφερι της αναμέτρησης ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Έβερτον για το περιστατικό του Φιρμίνο με τον Χολγκέιτ.

Αυτά έγραψε στο φύλλο αγώνος ο Μάντλεϊ

Το πρόσφατο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Έβερτον στο πλαίσιο του FA Cup, χαρακτηρίστηκε από πολλές μονομαχίες, με τους «κόκκινους» τελικά να παίρνουν τη νίκη-πρόκριση με 2-1 στο «Άνφιλντ».

Δείγμα της έντασης του παιχνιδιού ήταν η κίνηση του αμυντικού των «ζαχαρωτών», Μέισον Χολγκέιτ, να σπρώξει άνευ λόγου και αιτίας τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στις κερκίδες σε μία διεκδίκηση της μπάλας.

Αυτό έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον άσο της Λίβερπουλ, ο οποίος έσπευσε με μανία προς το μέρος του Άγγλου οπισθοφύλακα για να του ζητήσει τα ρέστα. Ο Χολγκέιτ, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης, με την Αγγλική Ομοσπονδία να έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες για να διαπιστώσει αν ευσταθούν οι κατηγορίες προς το πρόσωπο του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Η Mirror, πάντως, επιστράτευσε έναν αναγνώστη χειλιών για να εξακριβώσει τα ακριβή λόγια του Φιρμίνο στον Χολγκέιτ και διαπίστωσε ότι άσος της Λίβερπουλ ναι μεν έβρισε τον αμυντικό της Έβερτον χωρίς όμως να του επιτεθεί ρατσιστικά: «Είσαι τρελός, πουτ@ν@ς γιε;»

Συνεπώς, η αγγλική εφημερίδα κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: «Η έρευνα μας αποκάλυψε ότι ο Χολγκέιτ παραπονέθηκε στον ρέφερι Μπόμπι Μάντλεϊ και στους συμπαίκτες του ότι ο Φιρμίνο τον αποκάλεσε νέγρο. Παρόλο, όμως, που τα έξι βίντεο που παρακολουθήσαμε έδειξαν ότι ο Φιρμίνο έβρισε στα Πορτογαλικά τον Χολγκέιτ, σύμφωνα με τον αναγνώστη χειλιών, δεν υπάρχει καμία απόδειξη για χρήση ρατσιστικής γλώσσας.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς εκ των Χολγκέιτ και Μάντλεϊ δε γνωρίζει Πορτογαλικά και γι΄αυτό ο ρέφερι του αγώνα δε θα μπορούσε να δείξει ούτε κίτρινη κάρτα στον επιθετικό των «κόκκινων».

Σύμφωνα με το αγγλικό μέσο ενημέρωσης, μάλιστα, ο Μπομπ Μάντλεί συμπεριέλαβε το περιστατικό στο φύλλο αγώνος αλλά επέμεινε ότι δεν άκουσε τη λέξη “νέγρος” να βγαίνει από τα χείλη του Ρομπέρτο Φιρμίνο. Η αγγλική ομοσπονδία, πάντως, είναι έτοιμη να περάσει από συνέντευξη τους πρωταγωνιστές της φάσης, τον Μάντλεϊ, τον τέταρτο διαιτητή, Τζον Μος, καθώς και κάποιους άλλους παίκτες των δύο ομάδων προτού αποφασίσει αν θα αποδώσει οποιαδήποτε κατηγορία είτε στον Φιρμίνο είτε στον Χολγκέιτ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ