ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη (pics)

Ο Χάρι Κέιν είναι ασταμάτητος, η Λίβερπουλ έριξε τεσσάρα και έσπασε το σερί της Σίτι, η Βιγιερεάλ έγραψε ιστορία και "βύθισε" τη Ρεάλ και η Μπάρτσα το... βιολί της.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη (pics)

Η δράση έχει επανέλθει για τα καλά στην Ευρώπη και η περασμένη αγωνιστική μας άφησε μία πολύ ευχάριστη, πλούσια σε ποδοσφαιρικό θέαμα γεύση. Πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν και οδήγησαν την ομάδα τους σε σημαντική επιτυχία.

Η Λίβερπουλ έριξε τεσσάρα στην Μάντσεστερ Σίτι, επιβεβαίωσε την παράδοση και “έσπασε” το “τρελό” σερί της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, στην μετά Κουτίνιο εποχή των “Κόκκινων”.

Από την άλλη πλευρά, στην Ισπανία είχαμε την τεράστια έκπληξη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η Βιγιαρεάλ πήρε το πρώτο “διπλό” της ιστορίας της και έριξε τους Μαδριλένους στο -19 από την κορυφή.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε μετά από 10 χρόνια στο Ανοέτα κόντρα στη Σοσιεδάδ και κάνει παρέλαση… τίτλου.

Πάμε όμως να συνθέσουμε την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής:

Προπονητής: Γιούργκεν Κλοπ (Λίβερπουλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για klopp

Η επιλογή του Γερμανού τεχνικού δεν έχει να κάνει αποκλειστικά για την τεράστια νίκη που σημείωσε η Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της ήττα στη φετινή Premier League. Ο Κλοπ φυσικά και κατέβασε την ομάδα του σωστά και έκανε σωστή διαχείριση, παρότι στο τέλος παραλίγο να την… πατήσει. Η νοοτροπία της Λίβερπουλ και η θέληση που έβγαλαν οι παίκτες της μέσα στο χορτάρι για να βάλουν STOP στους “Πολίτες” ήταν ξεκάθαρα δημιούργημά του. Ωστόσο, στον προπονητή των “Κόκκινων” πρέπει ασφαλέστατα να προσμετρηθεί ο τρόπος που χειρίστηκε την υπόθεση του Φελίπε Κουτίνιο και το γεγονός ότι πλέον θα αγωνίζεται για την Μπαρτσελόνα. Η απουσία του δεν φάνηκε διόλου, ενώ η ομάδα του δεν έδειχνε καθόλου επηρεασμένη ψυχολογικά και πνευματικά, πάρα το τεράστιο σίριαλ που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες.

Τερματοφύλακας: Ασένχο (Βιγιαρεάλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για asenjo villarreal

Τη νίκη της αγωνιστικής δίχως καμία αμφιβολία έχει πετύχει η Βιγιαρεάλ παίρνοντας ένα παλικαρίσιο “διπλό” μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Ο πορτιέρο της Βιγιεαρεάλ ήταν καθοριστικός, δήλωνε “παρών” σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων και κατέβασε ρολά. Πραγματικά χάσαμε το μέτρημα από τις φορές που σταμάτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε… σκυλιάσει για να σκοράρει. Φυσικά ο Ασένχο ήταν ο MVP του ματς.

Άμυνα: Έβανς (Γουέστ Μπρομ)

Αποτέλεσμα εικόνας για evans west brom

Είναι μεταγραφικός στόχος της μισής Premier League και αυτό λέει πολλά για την ποιότητά του. Στο ματς της Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Μπράιτον προσέθεσε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Σκόραρε νωρίς-νωρίς, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του, είχε πολύ καλή παρουσία αμυντικά και έκοψε και ένα σουτ, σε ένα παιχνίδι που ήταν δίχως… αύριο για τους Λονδρέζους.

Άμυνα: Βερμάλεν (Μπαρτσελόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για vermaelen

Έχει βαλθεί να τους “τρελάνει” ο Βέλγος στην Μπαρτσελόνα. Η απουσία του Ουμτιτί δεν φαίνεται καθόλου, με τον 32χρονο αμυντικό να παίρνει φανέλα βασικού και να είναι εξαιρετικός σε όλα τα παιχνίδια, κάτι που έκανε και κόντρα στη Σοσιεδάδ. Την ώρα που ο Πικέ έκανε ένα σωρό λάθη, ο Βερμάλεν έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, με τρεις κερδισμένες μονομαχίες και 88% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις και 1 κομμένο σουτ.

Άμυνα: Γκονζάλεζ (Βιγιαρεάλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για gonzalez villarreal defender

Όσο και να προσπαθούσε με σέντρες η Ρέαλ Μαδρίτης να διασπάσει την άμυνα της Βιγιαρεάλ δεν τα κατάφερνε και αυτό γιατί ο Γκονζάλεζ ήταν εκπληκτικός. Ο 28χρονος αμυντικός έκανε απίστευτο παιχνίδι, σταματώντας τις προσπάθειες των Μαδριλένων. Έπαιξε κομβικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του, έχοντας 4 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες, 84% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις και 1 σουτ.

Μεσαία γραμμή

Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για robertson liverpool

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ των “Κόκκινων” που έδωσε και την ψυχή του για τη νίκη της ομάδας του. Έτρεχε ασταμάτητα, “κατάπινε” χιλιόμετρα και ήταν πολύ σημαντικός τόσο επιθετικά αλλά και ανασταλτικά. Στον επιθετικό τομέα βοηθούσε τα μέγιστα με το pressing του σε όλο το γήπεδο, ενώ και αμυντικά είχε μία μεστή εμφάνιση. Είχε μία εναέρια κερδισμένη μονομαχία και 79% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις.

Τσάμπερλεϊν (Λίβερπουλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για chamberlain

Στη μεσαία γραμμή θα τοποθετήσουμε και τον Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν. Ο χαφ της Λίβερπουλ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης της ομάδας του με 4-3 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Σημείωσε το πρώτο γκολ, ανοίγοντας το σκορ, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Ρομπέρτο Φιρμίνιο, ο οποίος έβαλε ξανά τη Λίβερπουλ σε θέση οδηγού στο ματς.

Γουόρντ Πρόουζ (Σαουθάμπτον)

Αποτέλεσμα εικόνας για ward prowse

Έκανε ότι μπορούσε για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του αλλά τελικά η Σαουθάμπτον έφυγε μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Γουότφορντ. Πέτυχε δύο γκολ, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και είχε 4 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες και 70% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις.

Λαντσίνι (Γουέστ Χαμ)

Αποτέλεσμα εικόνας για lanzini

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, κάτι που απέδειξε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χάντερσφιλντ (1-4). Ο Λαντσίνι ήταν καθοριστικός, πέτυχε 2 γκολ σε 5 λεπτά και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Παράλληλα είχε 4 σουτ και 85% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, όντας κομβικός στη νίκη της ομάδας του.

Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για messi

Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Αργεντινό άσο των “Μπλαουγκράνα”, που ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της μεγάλης ανατροπής της Μπαρτσελόνα στο Ανοέτα (2-4). Ο Μέσι είχε ένα γκολ και μία ασίστ, ήταν πολύ ορεξάτος και κινητικός και μεγάλος μπελάς για την αντίπαλη άμυνα. Ακόμη είχε 5 σουτ και 88% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις.

Επίθεση: Κέιν (Τότεναμ)

Αποτέλεσμα εικόνας για harry kane

Σπάει κάθε ρεκόρ ο άσος της Τότεναμ, προσέθεσε ακόμη δύο γκολ στο ενεργητικό του στη νίκη της ομάδας του με 4-0 κόντρα στην Έβερτον. Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Λονδρέζων μόλις στα 24 του χρόνια και διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του.

Επίθεση: Σουάρεζ (Μπαρτσελόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για suarez

Μετά το ντεφορμάρισμά του στην αρχή της σεζόν έχει επανέλθει για τα καλά στα γνωστά του στάνταρ ο Λουίς Σουάρεζ. Ήταν ο MVP της αναμέτρησης κόντρα στη Σοσιεδάδ στο Ανοέτα, πέτυχε ένα απίθανο πρώτο γκολ, ενώ με το δεύτερο τέρμα του έφερε τούμπα το ματς και ουσιαστικά ήταν ο πιο καθοριστικός στη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ