Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξεκίνησε επαφές με Σαλάχ η Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ξεκίνησε επαφές με Σαλάχ η Ρεάλ!

To «μπαμ» με την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ θέλει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης.

20.01.2018 | 11:05

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του κάνει για την ώρα ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη Λίβερπουλ. Ο έμπειρος εξτρέμ από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα, δείχνοντας πως είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου.

Λογικό και επόμενο αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Ειδικά η Ρεάλ Μαδρίτης που ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή με την ταχύτητα και την εκτελεστική ικανότητα του Αιγύπτιου παίκτη.

Η «Daily Mirror» αναφέρει ότι ο πρόεδρος της “βασίλισσας”, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον μάνατζερ του Σαλάχ, Ραμί Αμπάς, προκειμένου να δουν πως μπορεί να γίνει το deal και ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα.

Αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο η Ρεάλ θα πρέπει να τα «σκάσει» στη Λίβερπουλ που δεν προτίθεται να τον πουλήσει για λιγότερα από 77 εκατομμύρια λίρες με αυτά να αυξάνονται μετά από κάθε καλή του εμφάνιση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version