ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Η Λυών πέτυχε τεράστια νίκη με τον Ντεπάι, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ πάτησαν γκάζι, η Λάτσιο με τη Σαμπντόρια εντυπωσίασαν, όπως και η Άρσεναλ.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Τι ματσάρες, τι γκολάρες, τι ενέργειες είδαμε και αυτό το Σαββατοκύριακο στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης;

Η ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας της αγωνιστικής ήταν πιο δύσκολη από ποτέ, εξαιτίας της παρουσίας πολλών πρωταγωνιστών. Αναγκαστικά κάποιους θα αδικήσουμε, δεν γίνεται αλλιώς.

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες που είδαμε (εάν όχι η σπουδαιότερη) ήταν εκείνη της Λυών κόντρα στην Παρί, με τον Ντεπάι να μας “φτιάχνει” το βράδυ με τη γκολάρα του.

Από Ισπανία μεριά, είδαμε μία Ρεάλ να επιστρέφει για τα καλά με επτάρα και μία Μπάρτσα δίχως… φρένα. Στην Ιταλία η Λάτσιο το πάει από πεντάρα σε πεντάρα, ενώ ο Κουαλιαρέλα της Σαμπντόρια έχει βαλθεί να μας “τρελάνει” με τις επιδόσεις του.

Στην Αγγλία ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι “καυτός”, ενώ μετά από καιρό είδαμε μία πολύ δυνατή Άρσεναλ. Στη Γερμανία η Φράιμπουργκ πέτυχε σπουδαία νίκη ενάντια στη Λειψία, ενώ η Μπάγερν αγχώθηκε αλλά τα κατάφερε κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.

Πάμε όμως να συνθέσουμε την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής με βάση τους πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου:

Προπονητής: Ζενεσιό (Λυών)

Αποτέλεσμα εικόνας για genesio lyon

Αναφέρθηκε και πριν, ότι η Λυών έχει πετύχει ίσως τη νίκη της αγωνιστικής. Ο Μπρουνό Ζενεσιό έχει φτιάξει ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο φέτος και το απέδειξε ενάντια στους σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. Η Λυών πάει από το καλό στο καλύτερο, φιγουράρει δεύτερη στη Ligue 1 και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στα αστέρια. Ο προπονητής της έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για μία ομάδα που παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και συνάμα το συνδυάζει με νικηφόρα αποτελέσματα.

Τερματοφύλακας: Άλισον (Ρόμα)

Αποτέλεσμα εικόνας για alisson roma

Τι άλλο να κάνει ένας τερματοφύλακας δηλαδή; Το μακρινό βολέ του κατέληξε σε ασίστ στον Ελ Σαραουί, ο οποίος σκόραρε κόντρα στην Ίντερ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε ρολά, όταν οι “Νερατζούρι” πίεζαν και δημιουργούσαν διαρκώς ευκαιρίες.

Αριστερό μπακ: Μονρεάλ (Άρσεναλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για monreal arsenal

Απλά απολαυστικός ο 31χρονος άσος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Άνοιξε το σκορ, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ. Μία στον Ιγουόμπι για το 2-0 και μία στον Κοσιελνί για το 3-0. Παράλληλα, είχε 94% ευστοχίας στις μεταβιβάσεις. Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Κεντρικός αμυντικός: Νάτσο (Ρεάλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για nacho real

Σκέτη απόλαυση ήταν ο κεντρικός αμυντικός της Ρέαλ Μαδρίτης κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κουρίνια, η οποία έκανε το λάθος να προηγηθεί. Ο Νάτσο ισοφάρισε, ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ πέτυχε και το 7ο γκολ της “Βασίλισσας”. Παράλληλα, είχε 92% ευστοχία στις μεταβιβάσεις, 2 τάκλιν και 2 κερδισμένα φάουλ.

Κεντρικός αμυντικός: Κοσιελνί (Άρσεναλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για koscielny arsenal

Πολύ καλή εμφάνιση από τον 32χρονο Γάλλο αμυντικό. Πέτυχε ένα από τα γκολ της Άρσεναλ, ενώ και αμυντικά τα πήγε πολύ καλά. Είχε 87% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 2 επιτυχημένα τάκλιν και 1 κερδισμένο φάουλ.

Δεξί μπακ: Λάλα (Στρασβούργο)

Αποτέλεσμα εικόνας για lala strasbourg

Απρόσμενη παρουσία στην ενδεκάδα της αγωνιστικής, με τις επιδόσεις του να βγάζουν… μάτια. Σπάνια βλέπει κανείς από ένα δεξί μπακ να σημειώνει δύο γκολ, έστω και με πέναλτι και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη κόντρα στη Ντιζόν (3-2). Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, είχε 3 κερδισμένα φάουλ, 2 πάσες-κλειδιά και 3 επιτυχημένα τάκλιν. Τρομερή εμφάνιση.

Μεσαία γραμμή

Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για ivan rakitic

Ο Κροάτης μέσος κατάφερε να… λύσει τον γόρδιο δεσμό κόντρα στην Μπέτις. Η Μπάρτσα τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο (0-0) αλλά εκείνος με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ έδωσε και ασίστ στον Σουάρεζ. Παράλληλα, είχε 94% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις και 2 επιτυχημένα τάκλιν.

Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (Λάτσιο)

Αποτέλεσμα εικόνας για milinkovic savic

Η Λάτσιο είναι καταιγιστική φέτος και δεν σταματάει να μοιράζει 5άρες. Το ίδιο έκανε κόντρα στην Κιέβο, με τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς να βρίσκεται σε τρομερή μέρα. Ο 22χρονος άσος πέτυχε 2 γκολ και απέδειξε ακόμη μία φορά την ποιότητά του. Παράλληλα, είχε 86% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 2 πάσες κλειδιά, 2 επιτυχημένα τάκλιν και 1 κερδισμένο φάουλ.

Κεσιέ (Μίλαν)

Αποτέλεσμα εικόνας για kessie

Γύρισε ένα ματς σχεδόν μόνος του. Η Μίλαν βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Κάλιαρι, αλλά εκείνος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε και έπειτα πέτυχε ακόμη ένα γκολ για να δώσει τη νίκη στους “Ροσονέρι”. Παράλληλα, είχε 1 κερδισμένο φάουλ, 3 επιτυχημένα τάκλιν και 2 πάσες-κλειδιά.

Επίθεση

Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Αποτέλεσμα εικόνας για aguero

Όλα τα έκανε ο Σέρχιο Αγκουέρο.  Πέτυχε και τα τρία γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ οδηγώντας τη στη νίκη με 3-1. Μάλιστα ο επιθετικός των “Πολιτών” σημείωσε το τέλειο χατ τρικ, αφού σκόραρε και με τα δύο πόδια αλλά και με το κεφάλι.

Κουαλιαρέλα (Σαμπντόρια)

Αποτέλεσμα εικόνας για quagliarella sampdoria

Θα μας “τρελάνει” φέτος ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Τι και εάν είναι 34 ετών, πέτυχε ακόμη ένα χατ τρικ και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του με 3-1 ενάντια στη Φιορεντίνα. Πραγματικά απολαυστικός.

Ντεπάι (Λυών)

Αποτέλεσμα εικόνας για depay lyon

Φτάσαμε στην επιλογή του τελευταίου επιθετικού. Οι επιλογές θα μπορούσαν να είναι πολλές. Ο Μέσι, ο Σουάρεζ, ο Μπείλ ή ο Ρονάλντο, αλλά ο Μέμφις Ντεπάι είχε τη στιγμή της αγωνιστικής και δικαίως μπαίνει στην κορυφαία ενδεκάδα. Ερχόμενος από τον πάγκο, πέτυχε ένα απίθανο γκολ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και έδωσε τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του στο 94′.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ