Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Στάριτζ θέλει να αγωνιστεί για ισπανικό σύλλογο
Λίβερπουλ

Ο Στάριτζ θέλει να αγωνιστεί για ισπανικό σύλλογο

Ο στράικερ της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, έχει κατασταλάξει σχετικά με την ομάδα που θα ήθελε να αποτελέσει τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του.

22.01.2018 | 13:20

O Ντάνιελ Στάριτζ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου διανύει την τελευταία του σεζόν στο “Άνφιλντ”, καθώς οι ευκαιρίες του τέλειωσαν μετά και τη φετινή αδυναμία του να εδραιωθεί ως βασικός στη Λίβερπουλ.

Ουσιαστικά, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο πιο πρόσφατος τραυματισμός του, που τον έχει αφήσει από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα στα πιτς.

Έτσι, σύμφωνα με την Mirror, και ο ίδιος έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι από την επόμενη σεζόν θα εγκαταλείψει τα “κόκκινα”. Ο 28χρονος φορ, μάλιστα, είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί στη Σεβίλλη, η οποία επιθυμεί να τον κάνει δικό της από το τρέχον μεταγραφικό παράθυρο. Γι΄αυτό το λόγο, ο Άγγλος διεθνής προσπαθεί να πείσει τους τωρινούς εργοδότες του να διαπραγματευτούν με την ομάδα της Ανδαλουσίας την παραχώρησή του.

Από τη μεριά της η Λίβερπουλ κοστολογεί τον Στάριτζ στα 28 εκατομμύρια ευρώ και είναι διατεθειμένη να τον δώσει με τη μορφή δανεισμού από τον Ιανουάριο, μόνο στην περίπτωση που εγγυηθεί η Σεβίλλη την αγορά του παίκτη το προσεχές καλοκαίρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version