ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αποχαιρέτησε με κλάση την Γιουνάιτεντ ο Μχιταριάν (pic)

Ο Χένρι Μχιταριάν δεν κράτησε κακία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Αποχαιρέτησε με κλάση την Γιουνάιτεντ ο Μχιταριάν (pic)

Το μικρής διάρκειας σήριαλ της μεταγραφής του Αλέξις Σάντσεζ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε με τον Χιλιανό να μετακομίζει στο Μάντσεστερ και τον Χένρι Μχιταριάν να κάνει την αντίθετη διαδρομή ως μέρος της ανταλλαγής.

Όσον αφορά τον Αρμένιο ποδοσφαιριστή, η συγκεκριμένη μετακίνηση έμοιαζε επιβεβλημένη, καθώς στους «κόκκινους διαβόλους» δεν μπόρεσε ποτέ να διατηρήσει σε σταθερά υψηλά επίπεδα την απόδοσή του. Γι΄αυτό το λόγο, άλλωστε, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε αναγκαστεί να τον παραγκωνίσει τους τελευταίους μήνες, θεωρώντας ότι του είχε δώσει ήδη πολλές ευκαιρίες να αποδείξει την αξία του.

Παρ΄όλα αυτά, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν κράτησε κάποια κακία στο σύλλογο αναγνωρίζοντας τα όσα του πρόσφερε στην καριέρα του μέσα από ένα μήνυμα που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ειδικά τους οπαδούς για την αγάπη, το πάθος και την υποστήριξή σας. Χάρηκα που μπόρεσα να γιγαντώσω την ιστορία του συλλόγου κερδίζοντας το Γιουρόπα Λιγκ. Πάντα θα ενθυμούμαι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και φυσικά το χτύπημα του σκορπιού που πέτυχα στην Boxing Day. Δε θα ξεχάσω, επίσης, που ζητωκραυγάζατε το όνομά μου κάθε φορά που έμπαινα στο γήπεδο. Θα μπορούσα να ονομάσω και άλλες αναμνήσεις. Απόλαυσα κάθε στιγμή που μοιραστήκαμε και πανηγυρίσαμε μαζί. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, απλά πρέπει να διασκεδάζω μέσα στο γήπεδο και να αγωνίζομαι. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και σας εύχομαι τα καλύτερα. Η ζωή συνεχίζεται.”

I would like to say a heartfelt thank you to Manchester United players and staff and especially the fans for your love, passion and support. I enjoyed having the honour of contributing to the history of your great club by winning the Europa League cup. I will always cherish the memory of that moment and that match. And of my Boxing Day scorpion kick and of hearing the song “Whoa Mkhitaryan…” every time I stepped onto the pitch. I could name many more memories, I enjoyed every moment we shared and cheered together. At this stage of my career, I simply have to enjoy myself on the pitch and play. Thank you from the bottom of my heart and the best of luck to all of you! Life goes on😉❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henrikh Mkhitaryan (@micki_taryan) στις

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ