ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφερε επισήμως το «10» στον Μπαπέ
Μπαρτσελόνα: Από «κομμένος» θέλει να γίνει…η αποκάλυψη
Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν… και πάει
Ο Πάολο Μαλντίνι είναι φέτες στα 57 του
H Τσέλσι είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Αγγλία από το 2000 και έπειτα με αποδείξεις
Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Νεϊμάρ – Προορισμός του… η Γαλλία
Έχουμε συμφωνία: Έδωσαν τα χέρια Λίβερπουλ – Αλεξάντερ Ίσακ
O Τσάμπι Αλόνσο βρήκε τον αντί – Μπέλιγχαμ που θα σπρώξει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή
Παίκτης πόκερ κέρδισε τους πάντες και αγόρασε ποδοσφαιρική ομάδα!
Έντι Χάου, 2025
Κλείνει στόματα η Μίλαν με αυτή τη μεταγραφή!
Καλλιτέχνης θα πει… Βιρτζίλ Φαν Ντάικ: «Γράφει» με τα φάουλ του! (vid)
Η χαφάρα της Ατλέτικο αποκάλυψε τους λόγους που τη διάλεξε!
Ντούγκλας Λουίς: Το μεγαλύτερο downgrade σε μόλις έναν χρόνο!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Από άλλη εποχή η νέα της φανέλα – Κάνει περήφανο τον Καντονά! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Ρουμενίγκε: «Αν δεν παίρναμε εμείς τον Γκορέτσκα θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε σε δηλώσεις του σε γερμανικά ΜΜΕ, καθώς είπε πως αν η Μπάγερν δεν έκλεινε τον Λέον Γκορέτσκα αυτός θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα.

Ρουμενίγκε: «Αν δεν παίρναμε εμείς τον Γκορέτσκα θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα»

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μπάγερν Μονάχου η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Λέον Γκορέτσκα, με τον Γερμανό να γίνεται παίκτης των «Βαυαρών» από το ερχόμενο καλοκαίρι μέχρι και τον Ιούνιο του 2022.

Ο νεαρός χαφ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Σάλκε με αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Λίβερπουλ και Γιουβέντους να είναι μερικές από αυτές. Όμως ο 22χρονος άσος επέλεξε να μην αλλάξει χώρα και ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Μονάχου.

Ο ανταγωνισμός για τον διεθνή μέσο ήταν μεγάλος και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, δεύτερος πιο πιθανός προορισμός του Γκορέτσκα ήταν η Μπαρτσελόνα.

«Αν δεν είχαμε κινηθεί για τον Λέον, αυτός θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα, κάτι το οποίο δεν θα ήταν καλό για το γερμανικό ποδόσφαιρο. Ο Γκορέτσκα έχει τρομερό ταλέντο και είναι μόλις 22 ετών. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γερμανίας και έχει τρομερές προοπτικές. Θα ήταν τρομερό λάθος αν δεν κινούμασταν για να τον αποκτήσουμε», δήλωσε ο Ρουμενίγκε.

Advertisements

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ