ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δε χαρίζει καμία κούπα (vid)

Η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα και μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Εσπανιόλ στο "Καμπ Νου" προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Δε χαρίζει καμία κούπα (vid)

Στο πλαίσιο της ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας η Μπαρτσελόνα κλήθηκε στο “Καμπ Νου” να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Εσπανιόλ. Οι “μπλαουγκράνα” κατάφεραν τελικά να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0, με τον Φελίπε Κουτίνιο να κάνει το ντεμπούτο του και να αφήνει θετικές εντυπώσεις.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

https://twitter.com/FCBarcelona/status/956604129169825793?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.mirror.co.uk%2Fsport%2Ffootball%2Fnews%2Fbarcelona-espanyol-live-score-stream-11914161

Οι γηπεδούχοι δεν έχασαν χρόνο και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα μόλις στο 9ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά τη σέντρα του Βιδάλ, ο αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι, Λουίς Σουάρεζ, πετάχτηκε και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Εσπανιόλ “άγγιξε” την ισοφάριση με τον Μορένο να βρίσκει λίγο χώρο μέσα στην περιοχή αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Σίλεσεν.

Ωστόσο, η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου ήταν εμφανής, με συνέπεια η Εσπανιόλ να μην έχει απάντηση στην κυκλοφορία της μπάλας από τους “μπλαουγκράνα”.

Έτσι, στο 25ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, ο Μέσι επέμεινε και κέρδισε πίσω τη μπάλα για να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και να δει τη μπάλα να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα μετά και από κόντρα στο σώμα του Νάλντο.

Αυτό το γκολ έβγαλε τους φιλοξενούμενους από το καβούκι τους, οι οποίοι επιχείρησαν να πιέσουν σε όλο το γήπεδο αναγκάζοντας τη “Μπάρτσα” σε ορισμένες λανθασμένες μεταβιβάσεις. Παρ΄όλα αυτά, η “Μπάρτσα” ήταν αυτή που απείλησε ξανά με την κάθετη πάσα του Μπουσκέτς να μην μπορεί να αξιοποιήσει ο Μέσι από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα συνέχισε να ψάχνει το γκολ με το οποίο θα κλείδωνε τη νίκη αλλά η Εσπανιόλ αμυνόταν σθεναρά στο όριο του αντιαθλητικού. Ωστόσο, για την ομάδα του Κίκε Φλόρεζ, που έψαχνε το γκολ, το πρόβλημα ήταν η απώλεια της μπάλας λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανάκτησή της.

Οι “μπλαουγκράνα” πλησίασαν στο γκολ που θα τους κλείδωνε την πρόκριση στο 75΄όταν ο Κουτίνιο γύρισε για τον Σουάρεζ, ο οποίος νικήθηκε από τον Πάου Λόπεζ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, μάλιστα, απομάκρυνε τον κίνδυνο και μετά το ριμπάουντ που πήρε ο Ράκιτιτς στην ίδια φάση.

Οι γηπεδούχοι ροκάνιζαν πια το χρόνο κερδίζοντας φάουλ με τον Μέσι και κυκλοφορώντας τη μπάλα και έχασαν μία ακόμη ευκαιρία με τον Αργεντίνο μάγο να σημαδεύει το δοκάρι μετά από σέντρα του Ράκιτιτς στο 880 λεπτό.

Με αυτόν τον τρόπο παρέμεινε μέχρι τέλους αυτό το σκορ και η Μπαρτσελόνα πέρασα στα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ