Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καλπάζει και στο Κύπελλο η Σίτι
Μάντσεστερ Σίτι

Καλπάζει και στο Κύπελλο η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Κάρντιφ και με τέρματα των Ντε Μπρούιν και Στέρλινγκ πήρε την πρόκριση μέσα στην Ουαλία.

28.01.2018 | 19:55

Μπορεί να ήταν αγώνας Κυπέλλου με ομάδα μικρότερης κατηγορίας, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έκανε εκτεταμένο ροτέισον κατεβάζοντας την ομάδα με αρκετούς βασικούς.

Ένας από αυτούς ήταν ο Κέβιν Ντε Μπρούιν που στο 7ο λεπτό έβαλε μπροστά τη Σίτι. Ο Βέγλος χαφ εκτέλεσε φάουλ και με έξυπνο τρόπο και πέρασε τη μπάλα κάτω από τους παίκτες της Κάρντιφ πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κλαούντιο Μπράβο. Οι “πολίτες” πήραν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου.

Ο Μπερνάντο Σίλβα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ραχίμ Στέρλινγκ με ωραία κεφαλιά από τη καρδιά της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Κάρντιφ για δεύτερη φορά.

Το σκορ έμεινε το ίδιο μέχρι το τέλος και έτσι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version