Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ένας Άγγελος «σκότωσε» τη Σεβίλλη
La Liga

Ένας Άγγελος «σκότωσε» τη Σεβίλλη

Ο Έιντζελ Ροντρίγκες με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε σπουδαία ισοπαλία στη Χετάφε (1-1) και στέρησε από τη Σεβίλλη μια νίκη που θα την βοηθούσε στο κυνήγι της πεντάδας.

28.01.2018 | 21:42

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και στο «Σάντσες Πιθχουάν». Η Σεβίλλη μπορεί να προηγήθηκε της Χετάφε και να έχασε ευκαιρίες για να κλειδώσει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε και τιμωρήθηκε στις καθυστερήσεις με τον  Έιντζελ Ροντρίγκες να δίνει τον βαθμό στη Χετάφε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτή που απείλησε πρώτη ήταν η Χετάφε. Στο 25’ ο Ντιεντιού μπήκε στην περιοχή της Σεβίλλης και σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ. Οι Σεβιγιάνοι απάντησαν άμεσα με το σουτ του Μπεν Γιεντέρ δύο λεπτά αργότερα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γκουαίτα. Αυτές ήταν και οι μοναδικές καλές φάσεις του ημιχρόνου με τη Σεβίλλη να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας την κατοχή αλλά χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους. Η πρώτη καλή φάση ήταν στο 58’ με τον Σαράμπια να παίρνει την κεφαλιά, αλλά να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Στο 71’ ο Ντιεντιού έχασε ακόμα μία ευκαιρία για την Χετάφε με τον Σέρχιο Ρίκο να αποκρούει το σουτ και στην επόμενη φάση η Σεβίλλη πήρε το προβάδισμα. Ο Σαράμπια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μουριέλ με ωραίο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Μετά το γκολ οι παίκτες του Βιτσένζο Μοντέλα έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να κλειδώσουν τη νίκη και το πλήρωσαν. Στις καθυστερήσεις του ματς ο Έιντζελ Ροντρίγκες εκμεταλλεύτηκε μία αναμπουμπούλα στην άμυνα των γηπεδούχων και έφερε το ματς στα ίσα παγώνοντας το «Σάντσες Πιθχουάν».

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ανδαλουσίας έφτασε τους 33 βαθμούς στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Χετάφε βρίσκεται στην ένατη με 28.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version