ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Παιχνίδι με σημεία και γκολ!

Μετά την χθεσινή καλή στοιχηματική μέρα, όπου δόθηκαν τρεις μονές επιλογές και πέρασαν οι δύο με αποδόσεις 3.35 το Χ της Κολωνίας και ο εύκολος άσσος τελικά της Βιγιαρεάλ στο 2.08,σήμερα θα κινηθούμε στο ίδιο στυλ με παιχνίδι σε σημεία, αλλά και σε γκολ.

Παιχνίδι με σημεία και γκολ!

Ξεκίνημα λοιπόν από το Περιστέρι και το Ατρόμητος-Λάρισα, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται την νίκη για να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αφού μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό του Δέλλα, ακολούθησε η ισοπαλία με τα Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και το 2-0 από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο που διεξήχθη την Τετάρτη, δυσκολεύοντας έτσι το έργο των παικτών του Κάναντι για πρόκριση . Από την άλλη οι Λαρισαίοι ,οι οποίοι βρίσκονται στην 9η θέση έχοντας εξασφαλίσει κατά πολύ την παραμονή τους θα παραταχθούν με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το «στοπ» που έβαλαν στην ΑΕΚ στο AEL FC Arena για το πρωτάθλημα, αλλά και το τεράστιο διπλό της Πέμπτης για το κύπελλο απέναντι στα Γιάννινα. Βρίσκουμε δύο ομάδες με διαφορετικό μομέντουμ, αφού η μία ψάχνει αντίδραση,ενώ η άλλη θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα επιλέξουμε τα 2-3 τέρματα να σημειωθούν στο ματς, με την απόδοση να βρίσκεται στο 1.97.

Το επόμενο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ιταλία ανάμεσα στην Μίλαν και την Λάτσιο. Η ομάδα του Γκατούζο δείχνει να έχει συνέλθει και να βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της, έχοντας δύο σερί νίκες και τρία σερί ματς αήττητη. Οι φιλοξενούμενοι «Λατσιάλοι» με 9 βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια βρίσκονται στην 3η θέση και αναμφίβολα είναι η πιο «καυτή» ομάδα αυτή την στιγμή στην γείτονα χώρα. Παρά το γεγονός αυτό, εμείς θα αγοράσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.53, αλλά και το Χ του 3.45 , περιμένοντας τους «Μιλανέζους» να στείλουν επιτέλους ένα μήνυμα ότι βρίσκονται εδώ, όπως είπε και ο Γκατούζο στην συνέντευξή του για το συγκεκριμένο ματς. Ίσως δεν αγωνιστεί ο Ιμόμπιλε για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ,που έχει να πάρει διπλό στην έδρα της Μίλαν από το 1989!

Τέλος, θα κλείσουμε με το Μαρσέιγ – Μονακό , το οποίο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, αφού όποιος κερδίσει θα πάρει προβάδισμα στην μάχη που γίνεται για την 2η και 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ . Μάλιστα με πιθανή γκέλα της Λυών που αντιμετωπίζει την Μπορντό εκτός, ο νικητής θα βρεθεί στην πρώτη δυάδα. Η Μαρσέιγ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και την Τρίτη στο Κύπελλο ξεκούρασε αρκετούς βασικούς σε αντίθεση με την Μονακό, η οποία και αποκλείστηκε από την Λυών , αλλά και έπαιξε με αρκετούς βασικούς. Με την ψυχολογία στα ύψη η Μαρσέιγ θεωρούμε πως θα επικρατήσει και για να «ξεπλύνει» και  την ντροπή του 6-1 του πρώτου γύρου.

Μονά

17:15  Ατρόμητος- Λάρισα 2-3 (1.97 Stoiximan)

19:00  Μίλαν- Λάτσιο 1Χ ( 2.53 / 3.45 Stoiximan)

22:00 Μαρσέιγ- Μονακό 1 ( 1.91 Stoiximan)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ