Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Για έναν ακόμη αστέρα της Μονακό ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ
Λίβερπουλ

Για έναν ακόμη αστέρα της Μονακό ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έχει βάλει στο στόχαστρο ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της Μονακό.

29.01.2018 | 11:51

Πρόσφατα ερωτηθείς για το ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικών κινήσεων, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δε θέλησε να κλείσει εντελώς την πόρτα αφήνοντας ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό.

Έτσι, μετά τη σύνδεση του Τόμας Λεμάρ με το ρεπορτάζ των “κόκκινων”, η Mirror έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη όνομα από το έμψυχο δυναμικό των Μονεγάσκων στη λίστα ενδιαφέροντος της ομάδας του Κλοπ.

Ειδικότερα, πρόκειται για το φετινό μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Γαλλίας, Κεϊτά Μπαλντέ, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Άρσεναλ και της Νάπολι.

Ο συμπαίκτης του Μανέ με την εθνικής Σενεγάλης, μετά από μία θητεία 4 ετών με τη Λάτσιο, μετακόμισε το περσινό καλοκαίρι στο Πριγκιπάτο και ύστερα από 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 5 γκολ και 9 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η Μονακό είναι πρόθυμη να εξετάσει προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, πρόσφατα απέρριψε προσφορά ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ για τον 22χρονο εξτρέμ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version