Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζοσέ, στο Λονδίνο δεν θέλει…λεωφορείο
Τότεναμ

Ζοσέ, στο Λονδίνο δεν θέλει…λεωφορείο

Η Τότεναμ με καλή εμφάνιση έκανε...πλάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας άνετα με 2-0 και πραγματοποίησε μεγάλο βήμα τετράδας.

31.01.2018 | 23:52

Χρειάστηκε να περάσουν μόλις 11 δευτερόλεπτα στο ματς για να ανοίξει το σκορ η Τότεναμ, όταν ο Έριξεν μετά την κεφαλιά του Κέιν βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα. Αυτό ήταν το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Πρέμιερ.

Παρά το σοκ από το γρήγορο γκολ, η Γιουνάιτεντ βγήκε στην επίθεση, αλλά έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και η ισοφάριση δεν ήρθε.

Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και στο 28 πήραν αέρα δυο τερμάτων. Ο Έρισκεν έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Φιλ Τζόουνς έβαλε πολύ λάθος το κορμί του με αποτέλεσμα να στείλει τη μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Οι παίκτες του Μουρίνιο έπρεπε να βγάλουν αντίδραση στο δεύτερο μέρος αλλά η εικόνα τους δεν άλλαξε συνταρακτικά. Παρόλα αυτά ο Λουκάκου έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του ξανά στο ματς αλλά ο Γιορίς του είπε “όχι”.

Το κέντρο της Γιουνάιτεντ έδειχνε να είναι…σε άλλο γήπεδο με αποτέλεσμα οι παίκτες της Τότεναμ να φτάνουν εύκολα στην περιοχή του Ντε Χέα. Το σκορ έμεινε στο 2-0 και έτσι οι “πετεινοί” πήραν σημαντική νίκη στη μάχη της τετράδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version