Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ματίπ έσπασε ρεκόρ για τη Λίβερπουλ
Λίβερπουλ

Ο Ματίπ έσπασε ρεκόρ για τη Λίβερπουλ

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Ζοέλ Ματίπ, έσπασε ένα ρεκόρ που είχε διατηρούταν για πολλά χρόνια.

31.01.2018 | 11:43

Η Λίβερπουλ πέρασε ένα εύκολο βράδυ στην έδρα της Χάντερσφιλντ, επικρατώντας των “τεριέ” με 3-0. Οι “κόκκινοι” δεν συνάντησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης σθεναρή αντίσταση από τους νεοφώτιστους, οι οποίοι περιορίστηκαν αδικαιολόγητα σε ένα παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ως εκ τούτου, το παιχνίδι τέλειωσε με την Λίβερπουλ να διαθέτει το 75% της κατοχής και να ολοκληρώνει τον αγώνα με 911 πάσες έναντι 307 του αντιπάλου τους.

Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας των φιλοξενούμενων στο γήπεδο ήταν το ρεκόρ που έσπασε ο κεντρικός αμυντικός των “κόκκινων”, Ζοέλ Ματίπ. Ειδικότερα, με τη μπάλα να περνάει συνεχώς από τα πόδια του, ο Καμερουνέζος στόπερ ολοκλήρωσε 161 πάσες. Έτσι, έγινε ο παίκτης της Λίβερπουλ που τέλειωσε ένα παιχνίδι με τις περισσότερες επιτυχημένες πάσες στην ιστορία του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ “έπιασε” στους 50 βαθμούς στη τρίτη θέση την Τσέλσι, η οποία όμως διαθέτει έναν αγώνα λιγότερο.

https://twitter.com/LFCArea/status/958479997014069248?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1247395-joel-matip-broke-a-liverpool-club-record-during-30-win-vs-huddersfield

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version