Κάραχερ: «Ο Κουτίνιο δεν είναι τόσο καλός, δεν αξίζει 140 εκατομμύρια» | Sportsking.gr

Κάραχερ: «Ο Κουτίνιο δεν είναι τόσο καλός, δεν αξίζει 140 εκατομμύρια»

Ο Φελίπε Κουτίνιο δεν αξίζει τόσα χρήματα σύμφωνα με τον Τζέιμι Κάραχερ, ο οποίος μίλησε και για τις μεταγραφικές κινήσεις της Λίβερπουλ μέσα στον Γενάρη.

«Ο Κουτίνιο δεν είναι τόσο καλός, δεν αξίζει 140 εκατομμύρια ευρώ» ήταν η ατάκα του Τζέιμι Κάραχερ στο Skysports που άναψε φωτιές.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, έχει πάρει θέση πολλάκις για το συγκεκριμένο θέμα. Όταν έφυγε ο Βραζιλιάνος για την Μπαρτσελόνα, τόνισε ότι ήταν μία λάθος κίνηση από την πλευρά της ομάδας, η οποία ήταν μέσα σε όλους τους στόχους της εκείνη την περίοδο.

Τώρα, εξέφρασε την άποψη ότι ο Κουτίνιο δεν είναι τόσο καλός για να αξίζει αυτό το υπέρογκο ποσό.

Ακόμη, τοποθετήθηκε και για τις μεταγραφικές κινήσεις των «Κόκκινων» μέσα στον Γενάρη. «Αυτή η μεταγραφική περίοδος δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη, γιατί χάσαμε τον καλύτερό μας παίκτη. Όταν χάνεις τον καλύτερό σου παίκτη δεν μπορείς να θεωρήσεις μία μεταγραφική περίοδο καλή». ήταν το σχόλιό του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.