«Μάχη» ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα για αστέρι της Σάλκε

Μεταγραφική μάχη αναμένεται να δοθεί ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ για την απόκτηση του Μαξ Μάγιερ που δεν έχει ανανεώσει με τη Σάλκε.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου υπήρξαν φήμες για ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτηση του Μαξ Μάγιερ.

Με σημερινό δημοσιεύματα της η Καταλανική «Sport» επιβεβαίωσε το τα παραπάνω και έβαλε στο παιχνίδι της απόκτησης του Γερμανού τη Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής χαφ έχει συμβόλαιο με τη Σάλκε μέχρι το καλοκαίρι και για την ώρα δεν έχει υπογράψει νέο με αποτέλεσμα να μπορεί να συμφωνήσει από τώρα με άλλη ομάδα.

To γεγονός πως ένας παίκτης της αξίας του Μάγιερ είναι εν δυνάμει ελεύθερος είναι λογικό να έχει κάνει την Άρσενα και τη Μπαρτσελόνα να… ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

Από την πλευρά της η Σάλκε θα προσπαθήσει να κρατήσει τον νεαρό και να μη τον χάσει όπως έγινε με τους Κολάσινατς και Γκορέτσκα.

«Ο Μαξ Μάγιερ θα αποφασίσει σύντομα αν θα μείνει. Είναι χαρούμενος γιατί εδώ είναι το σπίτι του, αλλά πρέπει να καταλήξουμε σε οικονομική συμφωνία«είναι η επίσημη τοποθέτηση της Σάλκε για το θέμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ