ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Χορταστικό Σαββατοκύριακο, από την εκπληκτική Εϊμπάρ, στα 5 τεμάχια της Άρσεναλ και τον απίθανο Σαλάχ, μέχρι την 7άρα της Γιουβέντους.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Εμφατικές και εντυπωσιακές νίκες μας επιφύλασσε η αγωνιστική στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το κάθε πρωτάθλημα είχε τις εκπλήξεις του και φυσικά τους πρωταγωνιστές του.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους έδειξε γιατί είναι πρωταθλήτρια πετυχαίνοντας 7 γκολ κόντρα στη Σασουόλο με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να σημειώνει χατ τρικ.

Στην Αγγλία όλα τα βλέμματα πέσανε πάνω σε δύο ματς, ο λόγος για το Άρσεναλ-Έβερτον και το Λίβερπουλ-Τότεναμ. Οι “Κανονιέρηδες” θύμισαν τις καλές τους μέρες με τον Ράμσεϊ και τον Μικιταρίαν να κάνουν ότι θέλουν, ενώ στο Άνφιλντ ο Σαλάχ μας αποδεικνύει ότι είναι παγκόσμιας κλάσης παίκτης.

Στην Ισπανία, Μπάρτσα και Ρεάλ γκέλαραν, η Ατλέτικο όμως με γκολάρα του Κορέα πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Βαλένθια. Εκεί όμως που πραγματικά αξίζει να αναφερθεί κανείς είναι στην καταπληκτική πορεία της Εϊμπάρ, η οποία έριξε 5άρα στη Σεβίλλη.

Στη Γερμανία η Μπάγερν το χαβά της, ενώ η Βέρντερ πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στην έδρα της Σάλκε. Στη Γαλλία η Παρί παρελαύνει προς τον τίτλο και κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει.

Ας συνθέσουμε όμως την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής:

Προπονητής: Χοσέ Λουίς Μεντιλεμπάρ (Εϊμπάρ)

Αποτέλεσμα εικόνας για mendilibar eibar

Η μεγάλη έκπληξη στη La Liga είναι δίχως αμφιβολία η Εϊμπάρ, η οποία έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις επιδόσεις της. Πολλά εύσημα πάνε φυσικά στον μαέστρο της ομάδας, τον Μεντιλιμπάρ, ο οποίος έχει φέρει την ομάδα του μία ανάσα από τις ευρωπαϊκές θέσεις, ούσα στους 32 βαθμούς, έναν πίσω από τη Σεβίλλη. Η Εϊμπάρ μάλιστα αντιμετώπισε τους Ανδαλουσιάνους την αγωνιστική που μας πέρασε και την φιλοδώρησε με 5 τέρματα σε ένα μαγικό απόγευμα για τους Βάσκους. Η δουλειά που έχει κάνει ο 56χρονος κόουτς είναι φοβερή, με την ομάδα του να εντυπωσιάζει.

Τερματοφύλακας: Λόρις Κάριους (Λίβερπουλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για karius liverpool

Έκανε ότι περνούσε από το χέρι του κόντρα στην Τότεναμ, αλλά τελικά λίγο η γκολάρα του Γουανιάμα, λίγο οι διαιτητικές αποφάσεις και η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη με τα “Σπιρούνια”. Ο Κάριους όμως ήταν φοβερός, σε μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις του με τη φανέλα των “Κόκκινων”, έπιασε το ένα από τα 2 πέναλτι και κατέβασε ρολά στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο η Τότεναμ έχασε πολλές ευκαιρίες.

Αριστερό μπακ: Γιούρι Μπερτσίτς (Παρί)

Αποτέλεσμα εικόνας για berchiche psg

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε σκούρα για σχεδόν ένα ημίχρονο κόντρα στη Λιλ. Εκεί εμφανίστηκε ο αριστερός μπακ των πρωτευουσιάνων και άνοιξε το σκορ, “λύνοντας” τον γόρδιο δεσμό. Ο Μπερτσίτς ήταν φανταστικός, καθώς πέρα από το γκολ είχε 97% (!) ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, δύο επιτυχημένα τάκλιν, 1 κερδισμένο φάουλ και μία πάσα-κλειδί.

Δεξί μπακ: Ματιέ Ντεμπισί (Σεντ Ετιέν)

Αποτέλεσμα εικόνας για debuchy saint etienne

Μεστή εμφάνιση από τον Ματιέ Ντεμπισί κόντρα στην Αμιάν. Η Σεντ Ετιέν ήθελε τη νίκη για να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και ο πρώην δεξιός μπακ της Άρσεναλ, λύτρωσε την ομάδα του ανοίγοντας το σκορ στου 62′. Παράλληλα, είχε 72% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 4 επιτυχημένα τάκλιν και 1 πάσα-κλειδί.

Κεντρικός αμυντικός: Ανάιθ Αρμπίγια (Εϊμπάρ)

Αποτέλεσμα εικόνας για arbilla eibar

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από έναν κεντρικό αμυντικό. Ήταν άριστος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά το εντυπωσιακό είναι, ότι έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του, ενώ πέτυχε το 5ο ενάντια στη Σεβίλλη. Σίγουρα ο αμυντικός της αγωνιστικής, ο οποίος είχε 78% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 3 επιτυχημένα τάκλιν και 1 πάσα-κλειδί.

Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για pique

Το αήττητο των “Μπλαουγκράνα” κινδύνεψε για τα καλά ενάντια στη συμπολίτισσα Εσπανιόλ, όμως ο κεντρικός αμυντικός της Μπάρτσα δήλωσε “παρών” και έφερε το ματς στα ίσα. Από εκτέλεση κόρνερ του Μέσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Παράλληλα, είχε 88% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 3 επιτυχημένα τάκλιν και 1 κερδισμένο φάουλ.

Μεσαία γραμμή

Άρον Ράμσεϊ (Άρσεναλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για ramsey

Η Άρσεναλ είχε θεωρητικά ένα δύσκολο ματς κόντρα στην Έβερτον αλλά ο άσος των “Κανονιέρηδων” το μετέτρεψε σε εύκολο. Πέτυχε χατ-τρικ και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τα “Ζαχαρωτά”. Ήταν απλά απολαυστικός έχοντας πέρα από τα τρία γκολ, 92% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 2 επιτυχημένα τάκλιν και 1 πάσα-κλειδί.

Χένριχ Μικιταριάν (Άρσεναλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για mkhitaryan

Ο Ράμσεϊ πέτυχε 3 γκολ και ο Αρμένιος άσος έκανε χατ τρικ σε ασίστ. Οι δυο τους κουβάλησαν την Άρσεναλ σε μία εμφατική νίκη με 5-1 κόντρα στην Έβερτον. Λίγες μέρες μετά την μεταγραφή του στους “Κανονιέρηδες”, αποδεικνύει ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Παράλληλα, είχε 4 επιτυχημένα τάκλιν, 3 κερδισμένα φάουλ και 79% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις.

Φαμπιάν Ορεγιάνα (Εϊμπάρ)

Βασικός πρωταγωνιστής στη εμφατική νίκη των Βάσκων ενάντια στη Σεβίλλη με 5-1. Σημείωσε 2 από τα 5 γκολ, όντας καθοριστικός, ενώ ακόμη είχε 68% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 4 πάσες-κλειδιά και 2 κερδισμένα φάουλ. Αποτέλεσμα εικόνας για orellana eibar

Επίθεση

Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Οι “Ροχιμπλάνκος” ήθελαν να μειώσουν τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα εκμεταλλευόμενοι τη γκέλα της και ταυτόχρονα να καπαρώσουν τη δεύτερη θέση. Δυσκολεύτηκαν πολύ κόντρα στη Βαλένθια, αλλά ο Κορεά με έναν κεραυνό λύτρωσε την ομάδα του και της έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για salah

Απίθανη σεζόν για τον Αιγύπτιο επιθετικό, ο οποίος έκανε ότι περνούσε από χέρι του για να δώσει τη νίκη στη Λίβερπουλ. Άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με την Τότεναμ, ενώ στις καθυστερήσεις έκανε άνω κάτω την άμυνα των Λονδρέζων για να δώσει εκ νέου το προβάδισμά στους “Κόκκινους”.

Γκονζάλο Ιγκουαΐν (Γιουβέντους)

Αποτέλεσμα εικόνας για higuain

Η “Βέκια Σινιόρα” ήταν καταιγιστική ενάντια στη Σασουόλο, φιλοδωρώντας την με 7 τέρματα. Ο Αργεντινός στράικερ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να σκοράρει και μάλιστα τρεις φορές.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ