Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Στην Ίντερ κατά 99% ο Μαρτίνεζ»
Home Page

«Στην Ίντερ κατά 99% ο Μαρτίνεζ»

Παίκτης της Ίντερ θα πρέπει να θεωρείται από το καλοκαίρι ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Ρολάντο Ζαράτε.

08.02.2018 | 22:00

Μία κίνηση με βλέμμα στο μέλλον είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Ίντερ. Οι «Νερατζούρι» βρίσκονται μία ανάσα μακριά από την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνεζ της Ράσινγκ.

Ο νεαρός Αργεντίνος φορ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις τόσο με την ομάδα του, όσο και με την εθνική νέων της Αργεντινής (11 συμμετοχές / 7 γκολ), με αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ.

Οι Μιλανέζοι όμως κινήθηκαν αστραπιαία και βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου φορ, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ατζέντης του, Ρολάντο Ζαράτε, μιλώντας στο «Radio La Red».

«Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Κατά 99% θα ανήκει στην Ίντερ την επόμενη σεζόν. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει περίπου στα 20,5 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να καταβάλει η Ίντερ στη Ράσινγκ», ανέφερε ο Ζαράτε.

Ο πρόεδρος της Ράσινγκ δήλωσε πως η μεταγραφή θα κοστίσει 27 εκατ. ευρώ, όμως στη συγκεκριμένη τιμή συμπεριλαμβάνεται και το ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Τη φετινή σεζόν ο Μαρτίνεζ έχει αγωνιστεί 8 φορές στο πρωτάθλημα της Αργεντινής για λογαριασμό της Ράσινγκ και έχει σκοράρει 7 φορές, μοιράζοντας 3 ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version