Ετοιμάζεται σουίτα ξενοδοχείου στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου! (pic) | Sportsking.gr

Ετοιμάζεται σουίτα ξενοδοχείου στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου! (pic)

Ένα εκπληκτικό έργο στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στα σκαριά, και είναι μια πολυτελής σουίτα ξενοδοχείου με θέα το χορτάρι! Μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων η εταιρεία που αναλαμβάνει την υπόθεση.

Το ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια από τις τέσσερις γραμμές, και οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου θα ζήσουν σύντομα μια άλλη πλευρά του αθλήματος.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων, ετοιμάζει το χτίσιμο μιας υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής σουίτας στην «Αλιάνζ Αρίνα». Μάλιστα, η θέα δεν θα είναι άλλη από τον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, θα μπορούν οι φίλαθλοι να απολαμβάνουν μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία.

Στο δωμάτιο, μεταξύ άλλων θα υπάρχουν ένα τεράστιο κρεβάτι, μια τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας και τζάκι, για τις κρύες βραδιές του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, η εταιρεία που ανέλαβε το έργο, θα παρέχει προσφορές στους φίλους των «Βαυαρών», τόσο στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας, όσο και στα εντός.

Ο CEO της Μπάγερν, Καρλ-Χάϊνζ Ρουμενίγκε, χαιρέτισε το έργο και δήλωσε πολύ χαρούμενος που δύο σπουδαία brand names θα συνεργαστούν.




Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.