ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Ρονάλντο: «Δεν είμαστε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ»

Χώρες όπως η Βραζιλία η Ισπανία, η Γερμανία και η Αργεντινή θα πρέπει να θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όχι η Πορτογαλία, όπως είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ρονάλντο: «Δεν είμαστε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ»

Μόνο φαβορί δεν θεωρεί την ομάδα της Πορτογαλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Desimpedidos». Ο Πορτογάλος σταρ δίνει τις περισσότερες πιθανότητες στην Ισπανία και την Βραζιλία.

Οι Πορτογάλοι θα αντιμετωπίσουν τους Ισπανούς στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Μουντιάλ στις 15 Ιουνίου και μετά θα παίξουν με το Μαρόκο και το Ιράν. Το ιβηρικό ντέρμπι προμηνύεται θεαματικό και αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα της φάσης των ομίλων, αλλά ο Ρονάλντο δίνει περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης στους Ισπανούς παρά στους πρωταθλητές Ευρώπης Πορτογάλους.

«Δεν είμαστε φαβορί. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και ταπεινοί και να καταλάβουμε ότι θεωρητικά υπάρχουν ομάδες με μεγαλύτερα ονόματα όπως η Βραζιλία, η Ισπανία, η Γερμανία και η Αργεντινή. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από τους ομίλους και μετά δεν ξέρουμε τι θα γίνει», ανέφερε ο Πορτογάλος.

Ο Ρονάλντο είδε την κατάκτηση του EURO 2016 από την Πορτογαλία από τον πάγκο, καθώς αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Έντερ, ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο γκολ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος.

«Είχα στόχο να γίνω επαγγελματίας και να αγωνιστώ στην εθνική ομάδα. Υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές  που ξεχώρισαν με την εθνική όπως ο Ρούι Κόστα, ο Φερνάντο Κόουτο και ο Φίγκο. Πάντα τους έβλεπα, αλλά έπαιξα και δίπλα τους. Και ο Ντέκο, αλλά αυτός ήρθε μετά από αυτούς. Εγώ και αυτός μπήκαμε μαζί στην εθνική», δήλωσε ο έμπειρος άσος.

Η Πορτογαλία δεν έχει κερδίσει ποτέ το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας δεν θεωρεί πως πρέπει να το κατακτήσει για να ολοκληρώσει μία απίστευτη καριέρα.

«Ειλικρινά δεν νομίζω, έχω καταφέρει ότι ονειρευόμουν στο ποδόσφαιρο. Όλοι έχουμε όνειρα και στόχους, αλλά εγώ έχω πετύχει τόσα ωραία πράγματα που δεν μου έχει μείνει κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο. Φυσικά και θέλω να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αν θα έπρεπε να σταματήσω τώρα την καριέρα μου θα ήμουν πολύ περήφανος. Ποτέ μου δεν είχα σκεφτεί ότι η καριέρα μου θα ήταν τόσο όμορφη», κατέληξε ο Πορτογάλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ