ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

One man show (vid)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριζμάν, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων, η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε άνετα της Λεγανιές με 4-0 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο".

One man show (vid)

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο” την Λεγανιές. Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ισοπεδώνει την αντίπαλό της με 4-0 με χαρακτηριστική άνεση. Κορυφαίοι για τους “ροχιμπλάνκος” ήταν οι Γκριζμάν, Λουίς και Κόστα, με τους γηπεδούχους να μειώνουν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους 4 βαθμούς αν και οι Καταλανοί διαθέτουν έναν αγώνα λιγότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Λεγανιές μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Εράσο στο 11ο λεπτό να εκμεταλλεύεται τη διαγώνια σέντρα του συμπαίκτη του και να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ με κοντινό πλασέ στην κίνηση.

Η Ατλέτικο ισοφάρισε τις ευκαιρίες στο 16΄, με τον Γκριεζμάν να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Οι “ροχιμπλάνκος” άφηναν αρκετό χώρο στους παίκτες των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα αυτοί να βρίσκουν χώρο για μακρινά σουτ. Ένα από αυτά προήλθε από τα πόδια του Κουμπάο και τράνταξε το δοκάρι στο 22ο λεπτό. Στη συνέχεια της φάσης, μάλιστα, ο Γκάμπριελ πήρε το ριμπάουντ αλλά αντίκρισε τον Φελίπε Λουίς να σταματάει πάνω στη γραμμή την προσπάθειά του.

Αυτή η ευκαιρία αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι όχι μόνο άρχισαν να βγαίνουν πρώτοι σε όλες τις μονομαχίες αλλά άρχισαν να πιέζουν όλο και πιο ψηλά στο γήπεδο.

Έτσι, από ένα κλέψιμο του Τόμας στη μεσαία γραμμή προήλθε το πρώτο γκολ της Ατλέτικο. Συγκεκριμένα, στο 26΄μετά το κλέψιμο, ο Κόκε τροφοδότησε με πάσα ακριβείας τον Γκριζμάν, ο οποίος δε λάθεψε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ ανοίγοντας το σκορ.

Εννιά λεπτά αργότερα, ο Γάλλος στράικερ διπλασίασε τα τέρματά του μετουσιώνοντας σε γκολ ένα φάουλ που είχε κερδίσει έξω από την περιοχή ο Τόμας.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν ταχύτητα και διεύρυναν το προβάδισμα τους στο 56΄. Για μία ακόμη φόρα σκόρερ χρίστηκε ο Γκριζμάν, ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φελίπε Λουίς έγραψε το 3-0.

Ο Γάλλος φορ πέτυχε καρέ τερμάτων και το 15ο του γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα στο 67ο λεπτό, με τον Ντιέγκο Κόστα αυτή τη φορά να αναλαμβάνει χρέη δημιουργού και τον πρώτο να διαμορφώνει το τελικό 4-0 με σκαστό πλασέ.

Μετά από αυτό το σημείο η Ατλέτικο πάτησε φρένο, με αποτέλεσμα να παραμείνει μέχρι τέλους αυτό το σκορ και οι “ροχιμπλάνκος” να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο επικείμενο ντέρμπι της Κυριακής (4/3) με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ