ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Πόσο πιο χαμηλά Αρσέν-αλ

Σε πολύ κακό φεγγάρι βρίσκεται η Άρσεναλ η οποία γνώρισε ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 μέσα στην έδρα της φοβερής Μπράιτον.

Πόσο πιο χαμηλά Αρσέν-αλ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση παραμένει η Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ηττήθηκε με 2-1 μέσα στην έδρα της Μπράιτον και αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα και η έκτη στους τελευταίους οκτώ αγώνες για τους «Κανονιέρηδες». Στον αντίποδα οι παίκτες του Κρις Χιούτον έμειναν αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι με την έναρξη πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκρος ο Ντάφι με κεφαλιά γύρισε την μπάλα στον Ντανκ και αυτός με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Η Άρσεναλ μέχρι να καταλάβει τι συνέβη δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Στο 26’ ο Μάρει με ωραία κεφαλιά μετά από μία πολύ καλή σέντρα του Γκρος σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Οι «Κανονιέρηδες» φάνηκαν να συνέρχονται και κατάφεραν να μειώσουν 2 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Τσάκα, ο οποίος σούταρε και ο Ομπαμεγιάνγκ που βρέθηκε στην πορεία της με ωραίο τακουνάκι έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 58’ ο Οζίλ απείλησε με ένα δυνατό σουτ αλλά ο Ράιαν απομάκρυνε σε κόρνερ. Έκτοτε, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ακόμα περισσότερο, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ουσιαστικούς κινδύνους για την εστία της Μπράιτον και έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Άρσεναλ παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 45 βαθμούς και βλέπει την Μπέρνλι να την πλησιάζει στους 5. Από την άλλη πλευρά η Μπράιτον ανέβηκε στη 10η θέση με 34 βαθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καθάρισε με την υπόθεση της παραμονής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ