Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιμεόνε: “Αν ο Μέσι ήταν στην Ατλέτικο θα είχαμε κερδίσει”
Ατλέτικο Μαδρίτης

Σιμεόνε: “Αν ο Μέσι ήταν στην Ατλέτικο θα είχαμε κερδίσει”

Στο πόσο σημαντικός ήταν ο Λιονέλ Μέσι στην εξέλιξη του ντέρμπι, αναφέρθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε με δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση στο "Καμπ Νου".

05.03.2018 | 15:56

Ένα γκολ του Λιονέλ Μέσι ήταν αρκετό για να πάρει η Μπαρτσελόνα τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο, ψαλιδίζοντας τις όποιες ελπίδες είχε για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε από την πλευρά του, έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ αστειευόμενος τόνισε πως αν η Ατλέτικο είχε εκείνη τον Λιονέλ Μέσι, τότε θα είχε φύγει με το διπλό από τη Βαρκελώνη.

Είναι σχεδόν απίθανο για τη Μπαρτσελόνα να χάσει βαθμούς σε τρία παιχνίδια, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, παίξαμε με τον ίδιο τρόπο στη Σεβίλλη και βάλαμε πέντε γκολ.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας παίκτης για τα δύσκολα, οι δυο ομάδες ήταν πολύ κοντά, αν ο Μέσι φορούσε τη δική μας φανέλα θα είχαμε κερδίσει” ήταν τα λόγια του “Τσόλο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version