Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποφάσισε ο Κέιν για το μέλλον του!
Τότεναμ

Αποφάσισε ο Κέιν για το μέλλον του!

Ο Χάρι Κέιν έχει πάρει απόφαση αναφορικά με το μέλλον του τη στιγμή που όλη η Ευρώπη είναι έτοιμη να κονταροχτυπηθεί για πάρτη του.

09.03.2018 | 17:35

Ο Χάρι Κέιν είναι σε τρομερή φόρμα, μετρώντας 24 γκολ μέχρι στιγμής στην Premier League. Ο επιθετικός της Τότεναμ είναι “πόλος έλξης” για πάρα πολλές ομάδες στην Ευρώπη.

Ο 24χρονος στράικερ όμως είναι πολύ χαρούμενος στα “Σπιρούνια” και δεν σκέφτεται να φύγει από την ομάδα, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Το σχέδιο του Κέιν είναι να παραμείνει για ακόμη μία σεζόν στους Λονδρέζους και ύστερα, ανάλογα με το πως θα κυλήσει η χρονιά, να αποφασίσει εάν θα φύγει ή όχι.

Σύμφωνα με τη Sun, ο επιθετικός της Τότεναμ, πιστεύει ότι η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο και οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν, παρότι φέτος δεν θα έρθουν οι τίτλοι.

Ο Κέιν θεωρεί ότι ο Ποκετίνο φτιάχνει μία πολύ δυνατή ομάδα και τη νέα σεζόν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τίτλους. Όπως φαίνεται οι επίδοξοι “μνηστήρες” θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version