Η Λίλ μήνυσε τους οπαδούς της!

Μήνυση εναντίον των οπαδών της κατέθεσε η Λίλ, μετά τα όσα έγιναν στην πρόσφατη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μονπελιέ.

Μήνυση σε όλους τους οπαδούς της που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στον αγωνιστικό χώρο, λίγο μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Μονπελιέ έκανε η διοίκηση της Λιλ.

Ο γαλλικός σύλλογος δεν χαρίστηκε στους χούλιγκαν που πλέον θα τεθούν αντιμέτωποι με τη γαλλική Δικαιοσύνη με τους Λιλουά να τους κατηγορούν για βία, φθορά περιουσίας και θανατικές απειλές προς τους παίκτες.

Να επισημάνουμε πως ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει ανοίξει από το βράδυ της Κυριακής (11/3) επείγουσα έρευνα για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Πιέρ Μορούα με τον πρόεδρο της Λιλ, Ζεράρδ Λόπεθ να υπόσχεται μία άμεση και δραστική λύση.

Η Λιλ πάει από το κακό στο χειρότερο φέτος στο γαλλικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Μάλιστα, πριν από το ντου στον αγωνιστικό χώρο, οι οπαδοί της ομάδας φώναζαν: «αν υποβιβαστούμε, θα σας θάψουμε», ενώ από την εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο προκλήθηκαν ζημιές στο γήπεδο με τον Τιάγκο Μάια να έχει καταγγείλει ότι ένας από τους εισβολείς προσπάθησε να τον χτυπήσει με κλωτσιά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ