Για αυτό φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Γέρι Μίνα!

Μόλις λίγους μήνες μετά την απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα, ο Γέρι Μίνα θα αποχωρήσει, αφού μία εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα.

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τον Άρτουρ από την Γκρέμιο, με τον 21χρονο μέσο να μετακομίζει στη Βαρκελώνη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή των «Μπλαουγκράνα» θα φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων στο εσωτερικό του συλλόγου.

Η Μπάρτσα δεν μπορεί να πάρει ακόμη έναν παίκτη που δεν είναι από την Ευρώπη, καθώς έχει ήδη συμπληρώσει των αριθμό των επιτρεπόμενων ποδοσφαιριστών που μπορεί να έχει στο ρόστερ της και να μην είναι Ευρωπαίοι. Έτσι κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει και λογικά θα δοθεί δανεικός.

Αυτός δεν είναι άλλος, από τον κεντρικό αμυντικό Γέρι Μίνα, που αποκτήθηκε από την Παλμέιρας τον περασμένο Γενάρη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την απόδοσή του στις προπονήσεις και έτσι θέλει αν τον δώσει σε άλλη ομάδα για να «ψηθεί».

Με σκοπό όμως, να μπορέσει να επιστρέψει το 2019, όταν και η Μπαρτσελόνα θα έχει μία θέση «ξένου» στο ρόστερ της. Ο Φελίπε Κουτίνιο, από τον Γενάρη του νέου έτους, θα έχει διπλό διαβατήριο, καθώς η γυναίκα του έχει πορτογαλική υπηκοότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ