ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Τα πρωταθλήματα μπαίνουν στη τελική τους ευθεία και αυτή η αγωνιστική ήταν γεμάτη με πρωταγωνιστές που συνέθεσαν την κορυφαία ενδεκάδα.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Ενδεκάδα που δύσκολα θα βρει αντίπαλο έχουμε αυτή την αγωνιστική. Στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης είχαμε πολλή δράση, με αρκετούς πρωταγωνιστές και μπόλικο θέαμα.

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ, χάρη στην κλάση του Ράσφορντ, ενώ η Σίτι αγνοεί τη λέξη γκέλα.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε δύσκολα στην έδρα της Εϊμπάρ, η Μπάρτσα “σβηστά” κόντρα στη Μάλαγα, ενώ μεγάλη μάχη γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στη Γερμανία η Μπάγερν συνεχίζει να μοιράζει γκολ, η Ντόρτμουντ γλίτωσε τη γκέλα χάρη στον απίθανο Μπατσουαγί, ενώ η Σάλκε συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της με στόχο τα… αστέρια.

Στο Campionato η Νάπολι δεν κέρδισε κόντρα στην Ίντερ και πλέον παραχώρησε την πρωτιά στη Γιουβέντους, η οποία με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντιμπάλα κέρδισε και την Ουντινέζε.

Στη Γαλλία, τα πράγματα είναι όπως τα ξέρουμε με την Παρί να κάνει παρέλαση προς τον τίτλο.

Ας συνθέσουμε όμως την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής:

Προπονητής: Ζοσέ Μουρίνιο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Αποτέλεσμα εικόνας για mourinho

Έχει ακούσει πολλά για τον τρόπο που στήνει την ομάδα του, αλλά κανείς δεν μπορεί να του πει κάτι εφόσον έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κόντρα στη Λίβερπουλ ο Πορτογάλος τεχνικός διάβασε το παιχνίδι των αντιπάλων του, περιόρισε τον Σαλάχ και τελικά πήρε τη νίκη με 2-1 κάνοντας μεγάλο άλμα για να καπαρώσει την 2η θέση.

Τερματοφύλακας: Πετρ Τσεχ (Άρσεναλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για cech

Ήταν η εβδομάδα του δίχως αμφιβολία. Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ το έψαχνε και τελικά τα κατάφερε. Κόντρα στη Γουότφορντ κατέβασε ρολά, έπιασε πέναλτι και εν τέλει έφτασε τα 200 clean sheets στην Premier League, ο πρώτος που το καταφέρνει αυτό.

Αριστερό μπακ: Ντάνιελ Καλιγκιούρι (Σάλκε)

Αποτέλεσμα εικόνας για daniel CALIGIURI schalke

Σε υψηλές πτήσεις συνεχίζει η Σάλκε. Οι “Βασιλικοί Μπλε” δυσκολεύτηκαν στην έδρα της Μάιντζ, αλλά ο αριστερός της οπισθοφύλακας έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και την κρατάει στη δεύτερη θέση. Παράλληλα, ήταν άριστος και στα αμυντικά του καθήκοντα, έχοντας 1 κερδισμένο φάουλ και 8 επιτυχημένα τάκλιν.

Κεντρικός αμυντικός: Κόκε (Λεβάντε)

Αποτέλεσμα εικόνας για coke levante

Η Λεβάντε δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία και κόντρα στη Χετάφε έπαιζε ένα κρίσιμο ματς. Ο Κόκε ήταν ο “χρυσός” σκόρερ για τους φιλοξενούμενους δίνοντάς τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς. Ακόμη είχε 2 επιτυχημένα τάκλιν, 1 κερδισμένο φάουλ και 3 πάσες-κλειδιά.

Κεντρικός αμυντικός: Κώστας Μανωλάς (Ρόμα)

Αποτέλεσμα εικόνας για manolas

Σπουδαίο ματς από τον Έλληνα αμυντικό. Ο Κώστας Μανωλάς άνοιξε το σκορ για τη Ρόμα κόντρα στην Τορίνο και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του. Παράλληλα ήταν άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα, μετρώντας 1 επιτυχημένο τάκλιν και 86% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις.

Δεξί μπακ: Σερζ Οριέ (Τότεναμ)

Αποτέλεσμα εικόνας για aurier tottenham

Μεγάλη εμφάνιση του δεξιού μπακ της Τότεναμ, με γκολ και ασίστ. Τα “Σπιρνούνια” έμειναν πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπόρνμουθ, αλλά ο Οριέ έδωσε ασίστ για το 1-1 και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 1-4.

Μεσαία γραμμή

Κένεντι (Νιούκαστλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για kennedy newcastle

Η Νιούκαστλ πήρε σημαντική νίκη ενάντια στη Σαουθάμπτον με τον Κένεντι να κάνει μεγάλο παιχνίδι. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος σημείωσε δύο γκολ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του.

Ζοφρέ Κοντογκμπιά (Βαλένθια)

Αποτέλεσμα εικόνας για kondogbia valencia

Η Βαλένθια με το “διπλό” της στην έδρα της Σεβίλλης ουσιαστικά καπάρωσε μία θέση στην 4άδα που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν. Ο Κοντογκμπιά έκανε μεγάλο παιχνίδι με δύο ασίστ στον Ροντρίγκο.

Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι)

Αποτέλεσμα εικόνας για david silva

Η Σίτι πήρε ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά θύμα της ήταν η Στόουκ. Ο Ντάβιντ Σίλβα σημείωσε και τα 2 γκολ της αναμέτρησης και πλέον οι “Πολίτες” απέχουν μόλις 9 βαθμούς από τον τίτλο.

Επιθετική γραμμή

Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Αποτέλεσμα εικόνας για rashford

Απόλυτος πρωταγωνιστής. Πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ, έδωσε τη νίκη στους “Κόκκινους Διαβόλους” και ουσιαστικά τη δεύτερη θέση στην ομάδα του.

Μίτσι Μπατσουαγί (Ντόρτμουντ)

Αποτέλεσμα εικόνας για batshuayi dortmund

Τι κάνει ο Μίτσι Μπατσουαγί στην Ντόρτμουντ; Ο “Μπάτμαν” δεν σταματά να σκοράρει, πέτυχε ακόμη δύο καθοριστικά γκολ κόντρα στην Άιντραχτ σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την έξοδο στο Champions League.

Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους)

Αποτέλεσμα εικόνας για paulo dybala

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Αργεντινός επιθετικός. Σκόραρε 2 γκολ απέναντι στην Ουντινέζε και απέδειξε γιατί είναι ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους αυτή τη στιγμή.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ