Κόντε: «Πρέπει να κάνουμε υπομονή με τον Μοράτα»

Οι εμφανίσεις του Αλβάρο Μοράτα στην Τσέλσι δεν έχουν ικανοποιήσει τις προσδοκίες, αλλά ο Αντόνιο Κόντε συνέστησε ψυχραιμία και υπομονή με τον Ισπανό φορ.

Οι επιδόσεις στο σκοράρισμα του Αλβάρο Μοράτα κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα και όλοι στο Λονδίνο περίμεναν κάτι καλύτερο από μια ακριβή μεταγραφή, σαν τον Ισπανό.

Ο προπονητής όμως του Μοράτα, Αντονιο Κόντε, στηρίζει τον παίκτη του και συνιστά στους οπαδούς και τους δημοσιογράφους να κάνουν υπομονή με τον Ισπανό. Εξάλλου, η Τσέλσι είναι η πρώτη ομάδα για τον Μοράτα στην οποία είναι βασικός, αφού στη Ρεάλ και τη Γιουβέντους ήταν αναπληρωματικός και έδινε λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο.

Για αυτό το λόγο ο Κόντε δίνει πίστωση χρόνου στο Μοράτα, και πιστεύει ότι με τον καιρό ο Ισπανός θα προσαρμοστεί στο ρόλο του και θα αποδώσει τα αναμενόμεα:

«Μην ξεχνάτε, για τον Μοράτα, αυτή είναι η πρώτη γεμάτη σεζόν στην καριέρα του. Επίσσης, επειδή στο παρελθό με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους, ήταν στον πάγκο. Ήταν η πρώτη αλλαγή αν ο επιθετικός τραυματιζότν. Για το λόγο αυτό, νομίζω πρέπει να έχουμε πολλή υπομονή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ