Μπονούτσι: «Πέσαμε με ψηλά το κεφάλι»

Η Μίλαν αποκλείστηκε από την Άρσεναλ στο Europa League με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να τονίζει ότι η ομάδα του έκανε ότι μπορούσε και έπεσε με ψηλά το κεφάλι.

Η Μίλαν προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Η Άρσεναλ με δύο νίκες, πέρασε στην προημιτελική φάση και άφησε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης τους «Ροσονέρι».

Ο αρχηγός της Μίλαν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του και τόνισε ότι «έπεσαν με ψηλά το κεφάλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπονούτσι:

«Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπαθήσαμε ή ότι δεν πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δυστυχώς, μετά το δεύτερο γκολ της Αρσεναλ, χάσαμε το δρόμο μας. Ήμασταν ισάξιοι της Άρσεναλ και αν είχαμε αξιοποιήσει κάποιες από τις ευκαιρίες μας, το ματς θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Βελτιωθήκαμε αισθητά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, ο οποίος όμως στάθηκε μοιραίος για μας. Η Αρσεναλ είναι μία καλή ομάδα και μας τιμώρησε στην έδρα μας. Εκεί χάθηκε η πρόκριση. Σίγουρα η φάση του αμφισβητούμενου πέναλτι άλλαξε την ισορροπία, αλλά λάθη συμβαίνουν πάντα. Το σπουδαίο είναι ότι πολλοί φίλοι μας ταξίδεψαν στην Αγγλία για να μας χειροκροτήσουν και τους ευχαριστούμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ