«Ο Κοντόγκμπια είναι καλύτερος από τον Πογκμπά»

Ο προπονητής της Βαλένθια, Μαρσελίνο, αποθέωσε τον Κοντογμπιά και μάλιστα τον συνέκρινε με τον Πογκμπά, θεωρώντας καλύτερο τον παίκτη των «Νυχτερίδων».

Ο Κοντόγκμπια πρραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τη Βαλένθια και οι εμφανίσεις του ώθησαν τον προπονητή του σε μια σύγκριση με τον Πολ Πογκμπά.

Ο Μαρσελίνο υπέδειξε τη σημαντικότητα του Κοντόγκμπια στο παιχνίδι της Βαλένθια και δήλωσε πως δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ των εμφανίσεων του ποδοσφαιριστή του απέναντι στη Σεβίλλη και του Πογκμπά με τον ίδιο αντίπαλο.

Σίγουρα, αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Κοντόγκμπια να συγκρίνεται με τον αστέρα της Γιουνάϊτεντ, και αυτό δείχνει την ποιότητά του και την απόδοση που έχει φέτος με τις «Νυχτερίδες».

Δείτε τις δηλώσεις του Μαρσελίνο:

«Είναι ένας παίκτης-κλειδί για εμάς, είναι σημαντικός για το πώς παίζουμε και παρόλο που δεν παρακολουθώ πώς τα πάνε άλλοι Γάλλοι ποδοσφαιριστές, δεν νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς πλησιάζουν το πώς παίζει ο Κοντόγκμπια. Είδαμε τον Πογκμπά απέναντι στη Σεβίλλη και τον Κοντογκμπιά απέναντι στον ίδιο αντίπλαο και δεν υπάρχει καμία σύγκριση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ