Συμφωνία Ρεάλ – Λεβαντόφσκι!

Η Mundo Deportivo αποκαλύπτει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

«Βόμβα» στο μεταγραφικό παζάρι βάζει η Mundo Deportivo. Η καταλανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από πολύωρες συζητήσεις δώσανε τα χέρια.

Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, άλλαξε πρόσφατα μάνατζερ με σκοπό να μπορέσει να πάρει μεταγραφή στους «Μερένχες» και όπως φαίνεται κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Ο καινούργιος του μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι, είχε συνάντηση με τον γενικό διευθυντή μάρκετινγκ της Ρεάλ, Χοσέ Άνχελ Σάντσες και μετά από πολύ κουβέντα επήλθε η συμφωνία.

Φυσικά η μεταγραφή δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει καθώς η Μπάγερν Μονάχου έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ο Λέβα έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το 2021 και για να πειστεί να τον παραχωρήσει θα πρέπει να έχει στα χέρια της μία εξαιρετική πρόταση.

Η Ρέαλ θέλει να ενισχυθεί το καλοκαίρι στη θέση του επιθετικού και για αυτό είναι αποφασισμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ