Στο τέλος «γέλασε» η Σάλκε

Η Σάλκε βρέθηκε πολύ κοντά στη γκέλα, αλλά ένα αυτογκόλ ήταν αρκετό για να φύγει με το "διπλό" από την έδρα της Βόλσφμπουργκ.

Μπορεί η Βόλσφμπουργκ να μη βρίσκεται σε καλή κατάσταση τη φετινή χρονιά,αλλά στο γήπεδο της παραμένει δύσκολος αντίπαλος ακόμα και για ομάδες σαν τη Σάλκε.

Οι «Βασίλικοί» μπλε έπρεπε να φύγουν με τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν στη μάχη της δεύτερης θέσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά. Η πρώτη καλή στιγμή για τη Σάλκε ήρθε στο 41ο λεπτό, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Νάστασιτς δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι παιζόταν αρκετά στο χώρο του κέντρου. Μετά τη συμπλήρωση των 60 λεπτών, τα αίματα άναψαν για τα καλά. Στο 75ο λεπτό η Βόλσφμπουργκ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Φάερμαν μάντεψε σωστά και κράτησε όρθια την ομάδα του.

Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα μοιραζόντουσαν τους βαθμούς, ο Ρόμπιν Κνοτσέ, στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε τελικά στα δίχτυα της ομάδας του και η Σάλκε πήρε το προβάδισμα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι «Βασιλικοί μπλε» πήραν από το πουθενά ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ