Ζητάει τα διπλά για να μείνει στην Παρί ο Νεϊμάρ!

Τρελά πράγματα από τον Νεϊμάρ! Ο Βραζιλιάνος ζητάει διπλασιασμό αποδοχών για να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να μην επιστρέψει στην Ισπανία.

Ο Νεϊμάρ θέλει να μας τρελάνει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε εκτός συνέχειας Champions League. Στο στρατόπεδο των Γάλλων επικρατεί μεγάλη γκρίνια και ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει, έχοντας στο μυαλό του πρώτα να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί θα επιδιώξει να πάει στη Ρεάλ. Η Παρί δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται το συγκεκριμένο σενάριο, με τον πρόεδρο της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, να δηλώνει ότι ο Βραζιλιάνος δεν θα φύγει.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει απόλυτα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Times, ο Νεϊμάρ για να μείνει στην ομάδα έθεσε τους όρους του. Συγκεκριμένα ζήτησε διπλασιασμό των αποδοχών του για να μην φύγει!

Έτσι ο εβδομαδιαίος μισθός του θα φτάσει τα 1.300.000 ευρώ από τις 750.000 ευρώ που αμείβεται τώρα. Σκέτη τρέλα δηλαδή. Μάλιστα, υπάρχουν φήμες που λένε ότι τα σενάρια περί φυγής του υπάρχουν διότι ο Νεϊμάρ επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να πάρει περισσότερα χρήματα από την Παρί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ