Έξαλλος ο Ραϊόλα: «Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Μπαλοτέλι για να πάει στην εθνική;»

O εκπρόσωπος του Μάριο Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα, δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο πελάτης του γι' ακόμη μία φορά έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής Ιταλίας.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι από πέρυσι μέχρι φέτος βρίσκεται σε ανοδική πορεία με τη φανέλα της Νις. Ο έμπειρος στράικερ έχει βρει τον παλιό, καλό εαυτό του με το σύλλογο της Νίκαιας, με αποτέλεσμα να μην σταματάει να σκοράρει.

Ωστόσο, τα φιλικά της εθνικής Ιταλίας κόντρα σε Αγγλία και Αργεντινή ο «σούπερ Μάριο» θα τα δει από τον καναπέ του σπιτιού του, αφού γι’ ακόμη μία φορά έμεινε εκτός αποστολής της «σκουάντρα ατζούρα».

Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, να τα πάρει στο… κρανίο και με δηλώσεις του να επισημάνει πως δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο ο Μπαλοτέλι δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα της εθνικής.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι γι’ ακόμη μία φορά με την αποστολή της εθνικής Ιταλίας. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη λογική που υπάρχει από ορισμένους ανθρώπους.

Σεβόμαστε τις επιλογές τους. Ωστόσο, είναι ολοφάνερο πως στην Ιταλία δεν δουλεύουν με κάποιο σχέδιο, πλάνο. Επαναλαμβάνω είμαστε απογοητευμένοι και δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνει ο Μάριο για να πάρει ακόμη μία ευκαιρία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ