Ανανεώνει τον Άλισον η Ρόμα με όρο-κλειδί για την πώλησή του! (pic)

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον τερματοφύλακά της, Άλισον, είναι η Ρόμα. Ποιός είναι ο όρος που ανοίγει το δρόμο για την πώληση του παίκτη;

Ο Άλισον πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με τη φανέλα της Ρόμα και ήδη συγκαταλαγέται στους κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου.

Όπως είναι λογικό, οι μεγαλύτεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι άρχισαν να γλυκοκοιτάζουν τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, και η Ρόμα φροντίζει να πάρει τα μέτρα της.

Το παρόν συμβόλαιο του Άλισον με τους Ρωμαίους λήγει τον Ιούνιο του 2021. Η ομάδα όμως σκοπεύει να το ανανεώσει πρόωρα. Αρχικά, θέλει να προσφέρει καλύτερους όρους στον τερματοφύλακά της, και αφετέρου να προετοιμάσει το έδαφος για μια τεράστια πώληση.

Ο όρος-κλειδί στο νέο συμβόλαιο του Άλισον είναι ότι δεν θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Κάτι που σημαίνει ότι όποιος θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Ρόμα και να ρίξει στο τραπέζι, πολλα, πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα που είναι η πιο ζεστή για τον ποδοσφαιριστή είναι η Λίβερπουλ, που φημολογείται ότι επιχείρησε να τον φέρει στο «Άνφιλντ» τον Ιανουάριο. Ο άλλος σύλλογος που μοιάζει να ενδιαφέρεται επίσης ζεστά για τον Άλισον, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που θα αγοράσει σίγουρα τερματοφύλακα το προσεχές καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ