Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ινιέστα: “Αν δεν έχω τραυματισμούς μπορώ να παίξω άλλα δυο χρόνια στη Μπαρτσα”
Μπαρτσελόνα

Ινιέστα: “Αν δεν έχω τραυματισμούς μπορώ να παίξω άλλα δυο χρόνια στη Μπαρτσα”

Μπορεί ακόμα να μη έχει ανακοινώσει την απόφαση του, αλλά ο Αντρές Ινιέστα πιστεύει πως έχει άλλα δυο πολύ ποιοτικά χρόνια για να είναι βασικός στη Μπαρτσελόνα.

22.03.2018 | 12:30

Τον τελευταίο καιρό ο Αντρές Ινιέστα έχει βρεθεί στην επικαιρότητα της Μπαρτσελόνα καθώς έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρίσει το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός χαφ προχώρησε σε μια δήλωση που μπορεί να είναι σημάδι παραμονής.

Ο έμπειρος μέσος υποστήριξε πως αν δεν έχει προβλήματα τραυματισμού, μπορεί να είναι βασικός στους Καταλανούς για άλλα δυο χρόνια.

Δε θα πήγαινα σε μια ομάδα που είναι ανταγωνίστρια της Μπαρτσελόνα. Δεν είναι απίθανο να πάω κάπου που δεν αντιμετωπίσω ποτέ τη Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχω στο μυαλό μου. Υπάρχει ακόμα χρόνος, δεν έχω πάρει κάποια οριστική απόφαση” ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνή χαφ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Αν δεν έχω τραυματισμούς, πιστεύω πως μπορώ να είμαι βασικός στη Μπαρτσελόνα για τα επόμενα δυο χρόνια. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω θα είναι γιατί δε θα είμαι σε θέση να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου” κατέληξε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version