Μπατσουαγί: «Πέρασα δύσκολα στην Τσέλσι αλλά τώρα βλέπετε τον αληθινό Μπατσουαγί»

Τον καλό του εαυτό έχει βρει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Μίτσι Μπατσουαγί, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής με τη γερμανική ομάδα.

Η Τσέλσι αποφάσισε να παραχωρήσει τον Μίτσι Μπατσουαγί δανεικό και η Ντόρτμουντ που έψαχνε για επιθετικό άρπαξε την ευκαιρία.

Ο «Μπατμαν» πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γερμανικής ομάδας και σε 11 εμφανίσεις έχει πετύχει 8 γκολ (έχει και 1 ασίστ). Οι «Μπλε» δεν τον εμπιστεύτηκαν και προτίμησαν να αποκτήσουν τον Ζιρού από την Άρσεναλ και τώρα μάλλον το έχουν μετανιώσει.

Ο ίδιος νιώθει πολύ καλά στην Ντόρτμουντ, αφού έχει ξαναβρεί τον εαυτό του και συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Παραδέχθηκε ότι στο Λονδίνο πέρασε δύσκολες μέρες και τώρα είναι απελευθερωμένος.

Σκοπός του είναι να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να γίνει world class επιθετικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δανεισμός του τελειώνει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο Λονδίνο για χάρη της Τσέλσι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπατσουαγί:

«Πέρασα δύσκολα στην Τσέλσι και τώρα είναι καλό που έχω επιστρέψει. Πάντως δεν περίμενα να βρω τον καλό μου εαυτό τόσο γρήγορα. Τώρα βλέπετε τον αληθινό Μπατσουαγί, αλλά ακόμη θέλω περισσότερα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ