Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ραϊόλα: “Ένα μηδενικό ο Γκουαρντιόλα”
Μάντσεστερ Σίτι

Ραϊόλα: “Ένα μηδενικό ο Γκουαρντιόλα”

Καμία συμπάθια προς το πρόσωπο του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν τρέφει ο Μίνο Ραϊόλα, όπως φαίνεται από τις πρόσφατες δηλώσεις του.

25.03.2018 | 16:06

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θεωρείται μέσα στους κορυφαίους προπονητές τα τελευταία χρόνια, με το έργο που έδειξε στη Μπαρτσελόνα, αλλά και στη Μπάγερν Μονάχου.

Ένας από αυτούς που αναγνωρίζουν την προπονητική αξία του Καταλανού είναι ο Μίνο Ραϊόλα, αλλά ο δαιμόνιος ατζέντης δεν έχει την ίδια άποψη για τον άνθρωπο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ιταλός μάνατζερ μίλησε με απαξιωτικά σχόλια για τον τεχνικό της Σίτι στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη “Mirror”.

O προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα είναι φανταστικός. Σαν άνθρωπος είναι ένα μηδενικό, ένας δειλός. Αν η Μάντσεστερ Σίτι πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ θα δείξει πόσο καλός προπονητής είναι,αλλά εγώ θα εξακολουθώ να τον μισώ” ήταν τα λόγια του.

Θυμίζουμε πως ο Μίνο Ραϊόλα εκπροσωπεί τον Ζλάταν και ίσως αυτή ήταν η αφορμή της κόντρας του με τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version