ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Άρσεναλ άνοιξε… πανιά για την απόκτηση του κορυφαίου φορ της Ευρώπης!
Μέσι για την 4αρα της Αργεντινής στη Βραζιλία: «Εμείς πάντα μιλάμε με ποδόσφαιρο» (pic)
«Καρφί» Φλικ σε Αντσελότι και Ρεάλ: «Περήφανος που είμαι στην Μπαρτσελόνα»
Κωστούλας – Μουζακίτης: Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στα πόδια των μικρών του Ολυμπιακού
Η Δανάη Μπάρκα ξεμπρόστιασε την Μενδώνη με αφορμή το επεισόδιο στο Άργος (vid)
Μητσοτάκης στο Υπουργικό: Ανακοίνωσε την αύξηση του κατώτατου μισθού
Αυτός είναι ο όμιλος της Εθνικής στα προκριματικά του Mundial – Αναλυτικά το πρόγραμμα
Λεβερκούζεν – Αλόνσο κάνουν… μεταγραφική απόβαση στον Πειραιά
Η αλχημεία στα στόπερ που θα κάνει ο Φλικ στο Μπαρτσελόνα – Οσασούνα
SkySports: «Η Λίβερπουλ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλεξάντερ-Άρνολντ»
«Θερμό επεισόδιο» Μπιμπίλα – Φιλιππίδη: «Ζήτα συγνώμη να πάμε σπίτια μας» (vid)
Δύο νέα ηχητικά ντοκουμέντα πριν τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη (vid)
Η Μπαρτσελόνα ορέγεται τον πρώην επιθετικό της!
«Ο ΠΑΟΚ θα πουλήσει τον Κωνσταντέλια σε σύλλογο της La Liga»
Ξεκάθαρο το μήνυμα Μητσοτάκη για τους μετανάστες – Βάζει νέους κανόνες
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ντόρτμουντ

Μπατσουαγί: «Ελπίζω ο Μπολτ να μην μου πάρει τη θέση»

Η εικόνα που έδειξε στην προπόνηση της Ντόρτμουντ ο Γιουσέιν Μπολτ, φαίνεται πως «ανησύχησε» τον Μίτσι Μπατσουαγί, ο οποίος άρχισε να «φοβάται» μήπως μην χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα.

Μπατσουαγί: «Ελπίζω ο Μπολτ να μην μου πάρει τη θέση»

Είναι γνωστή η επιθυμία του Γιουσέιν Μπολτ να ξεκινήσει καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό το λόγο ο Τζαμαϊκανός βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ντόρτμουντ, όπου και προπονήθηκε με σκοπό να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Αν και ο προπονητής των Βεστφαλών, Πέτερ Στέγκερ, δήλωσε πως ο κορυφαίος σπρίντερ έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, ο Μίτσι Μπατσουαγί φαίνεται πως είχε άλλη άποψη. Όπως είπε στα βέλγικα Μέσα ενημέρωσης η εικόνα που έδειξε στην προπόνηση ο 31χρονος ρέκορντμαν, προκάλεσε ανησυχία στον Γάλλο επιθετικό που φοβάται για την θέση του στην ενδεκάδα.

«Είδα τα βίντεο. Έκανε αρκετές “ποδιές” και έβαλε ένα ωραίο γκολ. Είναι πρωταθλητής και πιέζει τον εαυτό του πέρα από τα όρια κάθε μέρα. Θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Προσπαθεί να καθιερωθεί σε άλλο σπορ, είναι τρομερό, είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν. Αλλά, ελπίζω να μην έρθει και πάρει τη θέση μου», δήλωσε αστειευόμενος ο Βέλγος φορ.

Ο Μπολτ τελικά θα πραγματοποιήσει το όνειρό του, καθώς θα αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ» ως αρχηγός της ομάδας «Rest of the World» κόντρα στην Αγγλία που θα ηγείται από τον σταρ της Pop, Ρόμπι Γουίλιαμς, σε ένα αγώνα για τη «Unicef».

Από την πλευρά του, ο Μπατσουαγί είναι σε τρομερή φόρμα, καθώς από τον Ιανουάριο που βρέθηκε στην Ντόρτμουντ (ως δανεικός από την Τσέλσι) μετράει 8 γκολ και 1 ασίστ σε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ