Το συγκινητικό μήνυμα του Κανιθάρες μετά την κηδεία του γιου του!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης και Εθνικής Ισπανίας, Σαντιάγκο Κανιθάρες, έστειλε ακόμα ένα συγκινητικό μήνυμα μετά την κηδεία του 5χρονου γιου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σαντιάγκο Κανιθάρες έγραψε στα social media:

«Είχαμε την ευκαιρία να πούμε στον Σάντι το αντίο που του άξιζε, με μία θρησκευτική τελετή, την οποία επιμελήθηκε η μητέρα του. Σε όσους ήταν εκεί, σε όσους δεν μπόρεσαν να είναι εκεί, σε όλους ήθελαν να είναι εκεί, σε εκείνους που έστειλαν το μήνυμά τους μέσω των social media, σε όλους, σας ευχαριστώ από καρδιάς, διότι είναι απίθανο να δέχεσαι τόση συμπαράσταση. Είμαι σίγουρος ότι το άξιζε.

Ελπίζω αυτό να μας έκανε περισσότερο ανθρώπους και η κληρονομιά του να μας βοηθήσει να επιλύσουμε τις συγκρούσεις που έχουμε στη ζωή. Τέλος, γνωρίζουμε ότι όλα συνεχίζονται, γι’ αυτό όλη η οικογένεια είναι έτοιμη να επιστρέψει στην καθημερινή ζωή από αύριο.

Όσον αφορά εμένα, ανυπομονώ να ξαναδώ τους συναδέλφους μου και να επιστρέψω στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Σας ευχαριστώ, ό,τι έγινε δεν θα ξεχαστεί. Μια τεράστια αγκαλιά από όλη την πολύτιμη οικογένειά μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ