Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απέλυσε δεύτερο προπονητή μέσα στη χρονιά η Γουέστ Μπρομ
Premier League

Απέλυσε δεύτερο προπονητή μέσα στη χρονιά η Γουέστ Μπρομ

Η Γουέστ Μπρομ απέλυσε από την τεχνική ηγεσία της τον Άλαν Πάρντιου.

02.04.2018 | 16:24

Μετά την απομάκρυνση του Τόνι Πιούλις από τον πάγκο της Γουέστ Μπρομ τον περασμένο Νοέμβρη, η διοίκηση των “μπάγκις” απέλυσε από την τεχνική της ηγεσία και τον διάδοχό του, τον Άλαν Πάρντιου.

Ο πρώην προπονητής της Κρίσταλ Πάλας δε μπόρεσε παρά να συλλέξει 8 βαθμούς μετά την πρόσληψή του από τη Γουέστ Μπρομ, μία συγκομιδή που αποτελεί την χειρότερη στα κορυφαία 4 πρωταθλήματα.

Έτσι, ο σύλλογος ο οποίος μόνο με θαύμα θα γλιτώσει από τον υποβιβασμό έλυσε τη συνεργασία της με τον 56χρονο μάνατζερ ενώ εξέδωσε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.

“Η Γουέστ Μπρομ και ο Άλαν Πάρντιου συμφώνησαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους μετά από συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Επίσης, θα αποχωρήσει ο βοηθός προπονητή, Τζον Κάρβερ. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Άλαν και τον Τζον για τις προσπάθειές τους και να τους ευχηθεί το καλύτερο στις μελλοντικές τους προσπάθειες. Ως πρώτος προπονητής μέχρι νεωτέρας έχει τοποθετηθεί ο Ντάρεν Μουρ. Ο σύλλογος δε θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή.”

https://twitter.com/James_N_Gunn/status/980758432427970568?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Fnews-alan-pardew-leaves-west-bromwich-albion-20180402&tfw_site=sportbible

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version