Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Άλεξ Σάντρο

O Άλεξ Σάντρο είναι... φευγάτος και η Γιουβέντους φαίνεται πως έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Όπως όλα δείχνουν ο Άλεξ Σάντρο θα αποτελέσει παρελθόν από τις τάξεις της Γιουβέντους. Και μάλιστα άμεσα. Δηλαδή το καλοκαίρι. Ήδη ομάδες από την Αγγλία και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν δείξει ενδιαφέρον. Ωστόσο, οι «μπιανκονέρι» θα τον πουλήσουν ακριβά. Πολύ ακριβά. Κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτά εύκολα μπορούν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Όπως αναφέρει η «Tuttosport» αυτός είναι ο Χουάν Μπερνάτ της Μπάγερν Μονάχου.

Σάντρο έξω, Μπερνάτ μέσα 

Οι σχέσεις ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους είναι πολύ καλές τα τελευταία χρόνια. Ο Μπερνάτ φέτος μπορεί να μην έχει αγωνιστεί τόσο όσο άλλες σεζόν και αυτό λόγω αρκετών τραυματισμών, αλλά, οι Βαυαροί δεν είναι αρνητικοί στο να τον πουλήσουν.

Κάθε άλλο. Είναι ανοιχτοί σε κουβέντα. Απλά θέλουν να το κάνουν με τους δικούς τους όρους. Ο Ισπανός μπακ βρίσκεται στις τάξεις τους από το καλοκαίρι του 2014 και ήταν βασικός όταν ακόμη στον πάγκο των πρωταθλητών Γερμανίας βρισκόταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ήταν εκείνος που τον έφερε στο «Αλιάντς Αρίνα» από τη Βαλένθια.

Ωστόσο, η Γιουβέντους πιστεύει πως ο Μπερνάτ είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Σάντρο που θα κουνήσει σύντομα μαντήλι. Παράλληλα, οι Ιταλοί ψάχνουν και γι’ άλλες λύσεις σε περίπτωση που η συγκεκριμένη περίπτωση «κολλήσει» ή δεν προχωρήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ