ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Premier League, Ligue 1, La Liga, Serie A και Bundesliga μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και το Sportsking.gr σας παρουσιάζει την ενδεκάδα που ξεχώρισε στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης αυτή την αγωνιστική.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Ακόμη μία αγωνιστική έφτασε στο τέλος της στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και είχαμε ένα σωρό πρωταγωνιστές.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα και επιβεβαίωσε ακόμη μία φορά ότι εντός των συνόρων δεν υπάρχει αντίπαλος για την ομάδα του Χάινκες.

Η La Liga είχε το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης με MVP τον Όμπλακ που κατέβασε ρολά για την Ατλέτικο. Η Μπάρτσα συνέχισε το τρελό αήττητο σερί της με τον Μέσι να βάζει τρία τεμάχια, ενώ τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Θέλτα συντρίβοντας με 4-0 τη Σεβίλλη.

Στην Premier League όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη ματσάρα στο Μάντσεστσερ, με τον Πογκμπά να κάνει… όργια.

Το πρωτάθλημα στην Ιταλία δείχνει να ξεκαθαρίζει με τη Γιουβέντους να κερδίζει και την Μπενεβέντο με τον Ντιμπάλα να σημειώνει χατ τρικ.

Στη Γαλλία η Παρί γκέλαρε, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο τελευταίο εισιτήριο για το Champions League.

Ας συνθέσουμε την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής

Προπονητής: Γιούπ Χάινκες (Μπάγερν Μονάχου)

Αποτέλεσμα εικόνας για heynckes

Ας θυμηθούμε πως ήταν η κατάσταση στην αρχή της σεζόν για την Μπάγερν, η οποία δεν έδειχνε να πείθει καθόλου και πήγαινε από γκέλα σε γκέλα. Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Γιούπ Χάινκες και τα πάντα άλλαξαν. Η επιστροφή του σήμανε και την άνοδο των Βαυαρών, οι οποίοι τελικά κατέκτησαν πανεύκολα το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Η μεταμόρφωση οφείλεται φυσικά στον Γερμανό προπονητή και τώρα στρέφει το ενδιαφέρον του στο Champions League.

Τερματοφύλακας: Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδριτης)

Αποτέλεσμα εικόνας για oblak

Η Ρεάλ πίεζε ασφυκτικά αλλά ο πορτιέρο της Ατλέτικο κατέβασε ρολά και έκανε σπουδαίες αποκρούσεις και έτσι οι “Ροχιμπλάνκος” έφυγαν με την ισοπαλία (1-1) από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Συνολικά έκανε 7 σημαντικές επεμβάσεις και φυσικά ήταν ο MVP του μαδριλένικου ντέρμπι.

Αριστερό μπακ: Κόκε (Λεβάντε)

Αποτέλεσμα εικόνας για coke levante

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Λεβάντε στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο αριστερός της οπισθοφύλακας, που σημείωσε το 1 από τα δύο τέρματα της ομάδας του, ενώ είχε και 3 επιτυχημένα τάκλιν.

Κεντρικός αμυντικός: Μαρσέλο (Λυών)

Αποτέλεσμα εικόνας για marcelo lyon

Εύκολο έργο είχε η Λυών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μέτς. Ο Μαρσέλο ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, αφού πέτυχε 2 γκολ, ενώ ήταν αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα έχοντας 94% ευστοχία στις μεταβιβάσεις.

Κεντρικός αμυντικός: Κρις Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Αποτέλεσμα εικόνας για smalling

Ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την επική ανατροπή των “Κόκκινων Διαβόλων” μέσα στο Έτιχαντ και χάλασε το πάρτι της Σίτι που ήθελε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Σκόραρε το 3ο γκολ της ομάδας του, είχε 86% ευστοχία στις μεταβιβάσεις και 2 επιτυχημένα τάκλιν.

Δεξί μπακ: Τιάγκο Τσιόνεκ (Σπαλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για thiago cionek spalΜεστή εμφάνιση από τον δεξιό μπακ της Σπαλ. Χάρη σε δικό του τέρμα η ομάδα του απέσπασε την ισοπαλία από την Αταλάντα, με τον Πολωνό να είναι φιλότιμος και στα αμυντικά του καθήκοντα έχοντας 2 κερδισμένα φάουλ και 1 επιτυχημένο τάκλιν.

Μεσαία γραμμή

Μέμφις Ντεπάι (Λυών)

Αποτέλεσμα εικόνας για memphis depay lyon

Έκανε άνω κάτω την άμυνα της Μετς ο Ντεπάι. Ο μεσοεπιθετικός της Λυών μοίρασε 4 ασίστ και ήταν σαφέστατα ο πρωταγωνιστής στην ευρεία (5-0) εκτός έδρας νίκη της ομάδας του.

Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)Αποτέλεσμα εικόνας για pogba

Γύρισε μόνος του το ματς ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος χαφ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Σίτι στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο προσωπικά του τέρματα έκανε το 2-0, 2-2 μέσα σε 2 λεπτά, θυμίζοντας σε όλους γιατί θεωρείται από τους κορυφαίους.

Κρίστιαν Έρικσεν (Τότεναμ)

Αποτέλεσμα εικόνας για eriksen

Τα “Σπιρούνια” τα βρήκαν σκούρα στην έδρα της Στόουκ αλλά με προσωπικό σόου του Έρικσεν απέδρασαν με το διπλό. Ο Δανός άσος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και έτσι η Τότεναμ κέρδισε με 2-1.

Επίθεση

Ιάγο Άσπας (Θέλτα)

Αποτέλεσμα εικόνας για Iago Aspas

Ο δήμιος της Σεβίλλης και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αγωνιστικής στη La Liga. Πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε στη Θέλτα στο εμφατικό 4-0 κόντρα στην ομάδα του Μοντέλα.

Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους)

Αποτέλεσμα εικόνας για dybala

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Αργεντινός στραίκερ. Με τρία δικά του γκολ οδήγησε τη Γιούβε σε ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά ενάντια στην Μπενεβέντο και πλέον η “Μεγάλη Κυρία” είναι μία ανάσα από την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για messi

Ακόμη ένα σόου από τον ηγέτη της Μπάρτσα. Χατ τρικ κόντρα στη Λεγκανιές και έτσι οι “Μπλαουγκράνα” ισοφάρισαν ένα μυθικό ρεκόρ 38 χρόνων, μετρώντας 38 ματς αήττητοι, τη στιγμή που έχουν ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Όλα αυτά χάρη στον Μέσι που έχει φτάσει τα 29 γκολ φέτος στη La Liga και φουλάρει για το Χρυσό Παπούτσι.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ