Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπουφόν: “Αυτοί είναι οι 5 κορυφαίοι γκολκίπερ στον κόσμο”
Γιουβέντους

Μπουφόν: “Αυτοί είναι οι 5 κορυφαίοι γκολκίπερ στον κόσμο”

O γκολκίπερ της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ονόμασε τους 5 κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

11.04.2018 | 20:26

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα, μοιάζει απροσπέλαστος αυτή τη σεζόν, με συνέπεια οι περισσότεροι να τον κατατάσσουν στον κορυφαίο της θέσης του αυτή την στιγμή στον κόσμο.

Σε αυτούς τους ανθρώπους, πάντως, δεν συγκαταλέγεται ο βετεράνος γκολκίπερ της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος μέσω της Independent ονόμασε τη δικιά του κορυφαία πεντάδα τερματοφυλάκων αυτή τη στιγμή.

Οι Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι, Μάνουελ Νόιερ της Μπάγερν Μονάχου και Τερ Στέγκεν  της Μπαρτσελόνα απαρτίζουν αυτή τη λίστα του Ιταλού πορτιέρο.

Αν σκεφτεί κανείς ότι Νταβίντ Ντε Χέα έχει δεχτεί 24 γκολ την ώρα που τα XgoalsAgainst της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να έχει δεχτεί 39 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, τότε συμπεραίνουμε ότι ο Μπουφόν μάλλον ξέχασε να συμπεριλάβει τον Ισπανό στη λίστα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version